HPCET Admit Card

HPCET Admit Card 2022 – organiser will release the HPCET 2022 admit card at the official website. Candidates who filled the application form can download the HPCET admit card through candidate login. Candidates first need to complete HPCET slot booking 2022 to download the admit card.

HPCET Admit card

HPCET admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the HPCET exam before the last date. Candidates must download their HPCET admit card 2022 and keep it safe.

organiser will release HPCET admit card 2022 tentatively in third week of August. HPCET 2022 admit card will be available online on the HPCET 2022 official website. HPCET hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For HPCET 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

HPCET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus HPCET Syllabus PDF
Website officialsite

HPCET Admit Card 2022 Date (Session 4)

The HPCET 2022 admit card date is released. The HPCET admit card 2022 release date and time are given below.

HPCET Admit Card 2022 Date

Particulars Details
HPCET admit card 2022 release date To be notified
Last date to download HPCET admit card To be notified
HPCET 2022 exam date examdate

HPCET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the HPCET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their HPCET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the HPCET exam centres without a valid admit card of HPCET 2022.

How to download HPCET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of HPCET 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download HPCET admit card 2022:

Steps to download HPCET 2022 admit card

  1. Visit the HPCET official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on HPCET Login
  4. Click on the HPCET admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

The discrepancy in HPCET Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the HPCET admit card 2022 carefully and contact the Chairman, HPCET 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the HPCET admit card 2022.

Details provided in HPCET admit card 2022

Candidates will find the information given below in the HPCET 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • HPCET attempt
  • HPCET exam date and time
  • Name and address of HPCET 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • HPCET Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When HPCET 2022 Admit Card will be available?

Ans: HPCET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the HPCET 2022 Admit Card?

Ans: HPCET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the HPCET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the HPCET admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the HPCET admit card?

Answer: The authorities shall release HPCET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my HPCET admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your HPCET Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • HPCET Paper/ Code

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of HPCET 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my HPCET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their HPCET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in HPCET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in HPCET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, HPCET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, HPCET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the HPCET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my HPCET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the HPCET admit card safe as the scores of HPCET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the HPCET admit card?

Answer: Applicants will be able to download the HPCET 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my HPCET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download HPCET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the HPCET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized