HPU MAT Admit Card

HPU MAT Admit Card 2022 – organiser will release the HPU MAT 2022 admit card at the official website. Candidates who filled the application form can download the HPU MAT admit card through candidate login. Candidates first need to complete HPU MAT slot booking 2022 to download the admit card.

HPU MAT Admit card

HPU MAT admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the HPU MAT exam before the last date. Candidates must download their HPU MAT admit card 2022 and keep it safe.

organiser will release HPU MAT admit card 2022 tentatively in third week of August. HPU MAT 2022 admit card will be available online on the HPU MAT 2022 official website. HPU MAT hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For HPU MAT 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

HPU MAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus HPU MAT Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of HPU MAT Admit Card 2022

The concerned authorities have announced HPU MAT admit card date 2022 on the official website of the organiser. HPU MAT 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

HPU MAT 2022 Admit Card Dates

Events Dates
HPU MAT Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
HPU MAT Exam 2022 examdate

HPU MAT Admit Card 2022

Candidates will be able to download the HPU MAT admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their HPU MAT 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the HPU MAT exam centres without a valid admit card of HPU MAT 2022.

How to download HPU MAT Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of HPU MAT 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download HPU MAT admit card 2022:

Steps to download HPU MAT 2022 admit card

  1. Visit the HPU MAT official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on HPU MAT Login
  4. Click on the HPU MAT admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

Discrepancies in HPU MAT Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the HPU MAT admit card 2022 from the HPU MAT official website. Or candidates find any error in the details provided in HPU MAT admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the HPU MAT 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details provided in HPU MAT admit card 2022

Candidates will find the information given below in the HPU MAT 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • HPU MAT attempt
  • HPU MAT exam date and time
  • Name and address of HPU MAT 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • HPU MAT Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When HPU MAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: HPU MAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the HPU MAT 2022 Admit Card?

Ans: HPU MAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download HPU MAT admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit HPU MAT official website at officialsite and login using their application number and password to download HPU MAT hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the HPU MAT admit card?

Answer: The authorities shall release HPU MAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of HPU MAT 2022?

Answer: The HPU MAT admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the HPU MAT exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the HPU MAT exam centre.

Ques 7 : I forgot my HPU MAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their HPU MAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in HPU MAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in HPU MAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, HPU MAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, HPU MAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the HPU MAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my HPU MAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the HPU MAT admit card safe as the scores of HPU MAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the HPU MAT admit card?

Answer: Applicants will be able to download the HPU MAT 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my HPU MAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download HPU MAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the HPU MAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.