IBSAT Admit Card

IBSAT Admit Card 2022 – organiser will release IBSAT 2022 admit card for the third test at officialsite. The direct link to download IBSAT 2022 admit card will be provided here. Candidates need their IBSAT 2022 application form number and password for downloading IBSAT admit card 2022.

IBSAT Admit card

It must be noted that the admit card of IBSAT 2022 is an important document and no candidate will be allowed to appear for the exam without a valid admit card. Candidates will also be intimated about the release of IBSAT hall ticket through email/SMS. IBSAT will be conducted as a computer-based exam across the country. Read the full article to know more about the IBSAT admit card, important dates, steps to download admit card, exam day guidelines and much more.

organiser will release IBSAT 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the IBSAT admit card for their respective course in online mode. To download IBSAT 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through IBSAT 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the IBSAT 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the IBSAT 2022 admit card safely. Read the full article to know more about IBSAT 2022 Admit Card.

IBSAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus IBSAT Syllabus PDF
Website officialsite

IBSAT Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the IBSAT exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

IBSAT Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of IBSAT 2022 To be notified
Release of IBSAT Hall Ticket To be notified
IBSAT 2022 Examination To be notified

IBSAT Admit Card 2022

Candidates will be able to download the IBSAT admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their IBSAT 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the IBSAT exam centres without a valid admit card of IBSAT 2022.

How to download IBSAT Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their IBSAT 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of IBSAT 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download IBSAT 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. IBSAT admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in IBSAT Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the IBSAT admit card 2022 from the IBSAT official website. Or candidates find any error in the details provided in IBSAT admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the IBSAT 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details Mentioned in IBSAT Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for IBSAT exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of IBSAT exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When IBSAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: IBSAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the IBSAT 2022 Admit Card?

Ans: IBSAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the IBSAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their IBSAT admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the IBSAT admit card?

Answer: The authorities shall release IBSAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my IBSAT admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your IBSAT Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • IBSAT Paper/ Code

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of IBSAT 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my IBSAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their IBSAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in IBSAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in IBSAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, IBSAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, IBSAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the IBSAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my IBSAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the IBSAT admit card safe as the scores of IBSAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for IBSAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading IBSAT admit card.

Ques 12: When will I receive my IBSAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download IBSAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the IBSAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.