ICAR AIEEA Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

ICAR AIEEA Admit Card 2022- organiser has released the admit card of ICAR AIEEA 2022 on admitcarddate. The ICAR AIEEA 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser ICAR AIEEA admit card 2022 is updated on this page. To download the ICAR AIEEA 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

ICAR AIEEA Admit card

Candidates will need their registration number and security code for ICAR AIEEA admit card 2022 download. Candidates will find important details like ICAR AIEEA exam date and time, exam centre address, etc. in ICAR AIEEA admit card 2022. For more details on ICAR AIEEA admit card 2022, check the complete article below.

organiser will release ICAR AIEEA 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the ICAR AIEEA admit card for their respective course in online mode. To download ICAR AIEEA 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through ICAR AIEEA 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the ICAR AIEEA 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the ICAR AIEEA 2022 admit card safely. Read the full article to know more about ICAR AIEEA 2022 Admit Card.

Must Read

ICAR AIEEA Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus ICAR AIEEA Syllabus PDF
Website officialsite

ICAR AIEEA Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the ICAR AIEEA exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

ICAR AIEEA Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of ICAR AIEEA 2022 To be notified
Release of ICAR AIEEA Hall Ticket To be notified
ICAR AIEEA 2022 Examination To be notified

ICAR AIEEA Admit Card 2022

The authorities will release the ICAR AIEEA admit card 2022 online on the official website for the third session. The ICAR AIEEA admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for ICAR AIEEA 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading ICAR AIEEA hall ticket 2022:

How to Download ICAR AIEEA Admit Card 2022?

ICAR AIEEA Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your ICAR AIEEA Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download ICAR AIEEA Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

Discrepancies in ICAR AIEEA Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the ICAR AIEEA admit card 2022 from the ICAR AIEEA official website. Or candidates find any error in the details provided in ICAR AIEEA admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the ICAR AIEEA 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

ICAR AIEEA 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the ICAR AIEEA admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the ICAR AIEEAs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s ICAR AIEEA 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When ICAR AIEEA 2022 Admit Card will be available?

Ans: ICAR AIEEA 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the ICAR AIEEA 2022 Admit Card?

Ans: ICAR AIEEA admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download ICAR AIEEA admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit ICAR AIEEA official website at officialsite and login using their application number and password to download ICAR AIEEA hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the ICAR AIEEA admit card?

Answer: The authorities shall release ICAR AIEEA admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my ICAR AIEEA admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your ICAR AIEEA Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • ICAR AIEEA Paper/ Code

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the ICAR AIEEA admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their ICAR AIEEA 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my ICAR AIEEA 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their ICAR AIEEA application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in ICAR AIEEA 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in ICAR AIEEA admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, ICAR AIEEA 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, ICAR AIEEA 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the ICAR AIEEA to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my ICAR AIEEA 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the ICAR AIEEA admit card safe as the scores of ICAR AIEEA will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the ICAR AIEEA admit card?

Answer: Applicants will be able to download the ICAR AIEEA 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my ICAR AIEEA admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download ICAR AIEEA 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the ICAR AIEEA exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article