IEMJEE Admit Card

IEMJEE Admit Card 2022- organiser has released the admit card of IEMJEE 2022 on admitcarddate. The IEMJEE 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser IEMJEE admit card 2022 is updated on this page. To download the IEMJEE 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

IEMJEE Admit card

Candidates registered for IEMJEE exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of IEMJEE 2022. Details regarding the allotted IEMJEE exam centre 2022 will be available in the IEMJEE hall ticket 2022.

The organiser has released IEMJEE admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their IEMJEE 2022 admit card using the direct link provided below. IEMJEE 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 IEMJEE admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

IEMJEE Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus IEMJEE Syllabus PDF
Website officialsite

IEMJEE Admit Card 2022 Date (Session 4)

The IEMJEE 2022 admit card date is released. The IEMJEE admit card 2022 release date and time are given below.

IEMJEE Admit Card 2022 Date

Particulars Details
IEMJEE admit card 2022 release date To be notified
Last date to download IEMJEE admit card To be notified
IEMJEE 2022 exam date examdate

IEMJEE Admit Card 2022

The authorities will release the IEMJEE admit card 2022 online on the official website for the third session. The IEMJEE admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for IEMJEE 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading IEMJEE hall ticket 2022:

How to download IEMJEE Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their IEMJEE 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of IEMJEE 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download IEMJEE 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. IEMJEE admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in IEMJEE Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their IEMJEE admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in IEMJEE admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in IEMJEE admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

Details Mentioned in IEMJEE Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for IEMJEE exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of IEMJEE exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When IEMJEE 2022 Admit Card will be available?

Ans: IEMJEE 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the IEMJEE 2022 Admit Card?

Ans: IEMJEE admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the IEMJEE 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the IEMJEE admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the IEMJEE admit card?

Answer: The authorities shall release IEMJEE admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of IEMJEE 2022?

Answer: The IEMJEE admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of IEMJEE 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my IEMJEE 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their IEMJEE application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in IEMJEE 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in IEMJEE admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, IEMJEE 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, IEMJEE 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the IEMJEE to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my IEMJEE 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the IEMJEE admit card safe as the scores of IEMJEE will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for IEMJEE admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading IEMJEE admit card.

Ques 12: When will I receive my IEMJEE admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download IEMJEE 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the IEMJEE exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.