IIAD Entrance Exam Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

IIAD Entrance Exam Admit Card 2022 – organiser will release IIAD Entrance Exam 2023 admit card for the third test at officialsite. The direct link to download IIAD Entrance Exam 2023 admit card will be provided here. Candidates need their IIAD Entrance Exam 2023 application form number and password for downloading IIAD Entrance Exam admit card 2022.

IIAD Entrance Exam Admit card

Candidates registered for IIAD Entrance Exam exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of IIAD Entrance Exam 2023. Details regarding the allotted IIAD Entrance Exam exam centre 2022 will be available in the IIAD Entrance Exam hall ticket 2022.

IIAD Entrance Exam 2023 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to IIAD Entrance Exam Admit card in the given article.

IIAD Entrance Exam Admit Card 2023 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusIIAD Entrance Exam Syllabus PDF
Websiteofficialsite

IIAD Entrance Exam Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the IIAD Entrance Exam exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

IIAD Entrance Exam Admit Card Date 2022

EventsDates
Slot Booking of IIAD Entrance Exam 2023To be notified
Release of IIAD Entrance Exam Hall TicketTo be notified
IIAD Entrance Exam 2023 ExaminationTo be notified

IIAD Entrance Exam Admit Card 2022

Candidates will be able to download the IIAD Entrance Exam admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their IIAD Entrance Exam 2023 admit card. No candidate will be allowed to enter the IIAD Entrance Exam exam centres without a valid admit card of IIAD Entrance Exam 2023.

How to download IIAD Entrance Exam Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the IIAD Entrance Exam 2023 admit card online on its official website officialsite. The admit card of IIAD Entrance Exam 2023 can be downloaded through IIAD Entrance Exam 2023 login using the application number and date of birth. For IIAD Entrance Exams admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the IIAD Entrance Exam 2023 admit card direct link:

Steps for IIAD Entrance Exam Admit Card Download 2023

Candidates have to follow the series of steps below for IIAD Entrance Exam 2023 admit card download.

  1. Visit the IIAD Entrance Exam official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download IIAD Entrance Exam Admit Card”
  3. In the IIAD Entrance Exam login, enter the IIAD Entrance Exam 2023 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download IIAD Entrance Exam admit card 2022 and save.

The discrepancy in IIAD Entrance Exam Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the IIAD Entrance Exam admit card 2022 carefully and contact the Chairman, IIAD Entrance Exam 2023 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the IIAD Entrance Exam admit card 2022.

Details provided in IIAD Entrance Exam admit card 2022

Candidates will find the information given below in the IIAD Entrance Exam 2023 admit card:

  • Candidate’s name
  • IIAD Entrance Exam attempt
  • IIAD Entrance Exam exam date and time
  • Name and address of IIAD Entrance Exam 2023 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • IIAD Entrance Exam Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When IIAD Entrance Exam 2023 Admit Card will be available?

Ans: IIAD Entrance Exam 2023 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the IIAD Entrance Exam 2023 Admit Card?

Ans: IIAD Entrance Exam admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the IIAD Entrance Exam 2023 admit card?

Answer: Candidates can download their IIAD Entrance Exam admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the IIAD Entrance Exam admit card?

Answer: The authorities shall release IIAD Entrance Exam admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of IIAD Entrance Exam 2023?

Answer: The IIAD Entrance Exam admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the IIAD Entrance Exam admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their IIAD Entrance Exam 2023 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my IIAD Entrance Exam 2023 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their IIAD Entrance Exam application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in IIAD Entrance Exam 2023 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in IIAD Entrance Exam admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, IIAD Entrance Exam 2023 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, IIAD Entrance Exam 2023 candidates will be required to take a coloured printout of the IIAD Entrance Exam to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my IIAD Entrance Exam 2023 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the IIAD Entrance Exam admit card safe as the scores of IIAD Entrance Exam will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the IIAD Entrance Exam admit card?

Answer: Applicants will be able to download the IIAD Entrance Exam 2023 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my IIAD Entrance Exam admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download IIAD Entrance Exam 2023 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the IIAD Entrance Exam exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.