IICD Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

IICD Admit Card 2022- organiser has released the admit card of IICD 2022 on admitcarddate. The IICD 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser IICD admit card 2022 is updated on this page. To download the IICD 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

IICD Admit card

organiser released the IICD admit card 2022 on admitcarddate. The IICD admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the IICD 2022 admit card. Note that IICDs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the IICD admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The IICD 2022 exam date has been announced for all the sessions.

The organiser has released IICD admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their IICD 2022 admit card using the direct link provided below. IICD 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 IICD admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

Must Read

IICD Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusIICD Syllabus PDF
Websiteofficialsite

IICD Admit Card 2022 Date

organiser will release the IICD 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for IICD 2022 in the given table

IICD Admit Card Date

EventsIICD 2022 Date
IICD 2022 Admit Card Released Dateadmitcarddate
IICD 2022 Exam Dateexamdate
Declaration of Resultresultdate

IICD Admit Card 2022

Candidates will be able to download the IICD admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their IICD 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the IICD exam centres without a valid admit card of IICD 2022.

IICD Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of IICD 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. IICD 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. IICD admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in IICD Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the IICD admit card 2022 from the IICD official website. Or candidates find any error in the details provided in IICD admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the IICD 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

IICD 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the IICD admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the IICDs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s IICD 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When IICD 2022 Admit Card will be available?

Ans: IICD 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the IICD 2022 Admit Card?

Ans: IICD admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download IICD admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit IICD official website at officialsite and login using their application number and password to download IICD hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the IICD admit card?

Answer: The authorities shall release IICD admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of IICD 2022?

Answer: The IICD admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the IICD exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the IICD exam centre.

Ques 7 : I forgot my IICD 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their IICD application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in IICD 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in IICD admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, IICD 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, IICD 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the IICD to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my IICD 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the IICD admit card safe as the scores of IICD will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for IICD admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading IICD admit card.

Ques 12: When will I receive my IICD admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download IICD 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the IICD exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article