IIITH PGEE Admit Card

IIITH PGEE Admit Card 2022 – organiser will release IIITH PGEE 2022 admit card for the third test at officialsite. The direct link to download IIITH PGEE 2022 admit card will be provided here. Candidates need their IIITH PGEE 2022 application form number and password for downloading IIITH PGEE admit card 2022.

IIITH PGEE Admit card

IIITH PGEE admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the IIITH PGEE exam before the last date. Candidates must download their IIITH PGEE admit card 2022 and keep it safe.

organiser will release IIITH PGEE 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the IIITH PGEE admit card for their respective course in online mode. To download IIITH PGEE 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through IIITH PGEE 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the IIITH PGEE 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the IIITH PGEE 2022 admit card safely. Read the full article to know more about IIITH PGEE 2022 Admit Card.

IIITH PGEE Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus IIITH PGEE Syllabus PDF
Website officialsite

IIITH PGEE Admit Card 2022 Date (Session 4)

The IIITH PGEE 2022 admit card date is released. The IIITH PGEE admit card 2022 release date and time are given below.

IIITH PGEE Admit Card 2022 Date

Particulars Details
IIITH PGEE admit card 2022 release date To be notified
Last date to download IIITH PGEE admit card To be notified
IIITH PGEE 2022 exam date examdate

IIITH PGEE Admit Card 2022

The authorities will release the IIITH PGEE admit card 2022 online on the official website for the third session. The IIITH PGEE admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for IIITH PGEE 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading IIITH PGEE hall ticket 2022:

How TO Download IIITH PGEE Admit Card 2022

Candidates who submitted the IIITH PGEE application form before last date will be issued their admit cards online through the official website. The IIITH PGEE 2022 admit card shall contain various important details including exam day guidelines for the candidates. It is an important document to be mandatorily carried at the exam centre for verification purposes. Candidates may find the process of downloading the same below.

Steps to IIITH PGEE Admit Card 2022 download

  1. Visit the IIITH PGEE official website at vyapam.cgstate.gov.in
  2. Click on the link to IIITH PGEE 2022
  3. Here, click on the link to IIITH PGEE admit card 2022 download
  4. Candidates will have to enter their registration number and security code in the section provided
  5. IIITH PGEE admit card 2022 shall appear on the screen.

Corrections in IIITH PGEE 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of IIITH PGEE. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details provided in IIITH PGEE admit card 2022

Candidates will find the information given below in the IIITH PGEE 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • IIITH PGEE attempt
  • IIITH PGEE exam date and time
  • Name and address of IIITH PGEE 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • IIITH PGEE Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When IIITH PGEE 2022 Admit Card will be available?

Ans: IIITH PGEE 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the IIITH PGEE 2022 Admit Card?

Ans: IIITH PGEE admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download IIITH PGEE 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of IIITH PGEE. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the IIITH PGEE admit card?

Answer: The authorities shall release IIITH PGEE admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of IIITH PGEE 2022?

Answer: The IIITH PGEE admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the IIITH PGEE exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the IIITH PGEE exam centre.

Ques 7 : I forgot my IIITH PGEE 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their IIITH PGEE application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in IIITH PGEE 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in IIITH PGEE admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, IIITH PGEE 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, IIITH PGEE 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the IIITH PGEE to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my IIITH PGEE 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the IIITH PGEE admit card safe as the scores of IIITH PGEE will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for IIITH PGEE admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading IIITH PGEE admit card.

Ques 12: When will I receive my IIITH PGEE admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download IIITH PGEE 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the IIITH PGEE exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized