IIMC Admit Card 2022 – Download Hall Ticket, Exam Date

By - | Last Updated - August 24, 2021

IIMC Admit Card 2022- organiser will release the IIMC admit card 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their IIMC admit card 2022 by logging in to the candidate portal using registration number, date of birth and mobile number.

IIMC Admit card

IIMC admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the IIMC exam before the last date. Candidates must download their IIMC admit card 2022 and keep it safe.

The organiser has released IIMC admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their IIMC 2022 admit card using the direct link provided below. IIMC 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 IIMC admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

Must Read

IIMC Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus IIMC Syllabus PDF
Website officialsite

IIMC Admit Card 2022 Date (Session 4)

The IIMC 2022 admit card date is released. The IIMC admit card 2022 release date and time are given below.

IIMC Admit Card 2022 Date

Particulars Details
IIMC admit card 2022 release date To be notified
Last date to download IIMC admit card To be notified
IIMC 2022 exam date examdate

IIMC Admit Card 2022

Candidates will be able to download the IIMC admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their IIMC 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the IIMC exam centres without a valid admit card of IIMC 2022.

How to download IIMC Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their IIMC 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of IIMC 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download IIMC 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. IIMC admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in IIMC Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their IIMC admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in IIMC admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in IIMC admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

Details provided in IIMC admit card 2022

Candidates will find the information given below in the IIMC 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • IIMC attempt
  • IIMC exam date and time
  • Name and address of IIMC 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • IIMC Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When IIMC 2022 Admit Card will be available?

Ans: IIMC 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the IIMC 2022 Admit Card?

Ans: IIMC admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the IIMC 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their IIMC admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the IIMC admit card?

Answer: The authorities shall release IIMC admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my IIMC admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your IIMC Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • IIMC Paper/ Code

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the IIMC admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their IIMC 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my IIMC 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their IIMC application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in IIMC 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in IIMC admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, IIMC 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, IIMC 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the IIMC to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my IIMC 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the IIMC admit card safe as the scores of IIMC will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the IIMC admit card?

Answer: Applicants will be able to download the IIMC 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my IIMC admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download IIMC 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the IIMC exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article