IIT JAM 2022 Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

IIT JAM 2022 Admit Card 2022- organiser has released the admit card of IIT JAM 2022 2022 on admitcarddate. The IIT JAM 2022 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser IIT JAM 2022 admit card 2022 is updated on this page. To download the IIT JAM 2022 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

IIT JAM 2022 Admit card

Candidates will need their registration number and security code for IIT JAM 2022 admit card 2022 download. Candidates will find important details like IIT JAM 2022 exam date and time, exam centre address, etc. in IIT JAM 2022 admit card 2022. For more details on IIT JAM 2022 admit card 2022, check the complete article below.

organiser will release IIT JAM 2022 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the IIT JAM 2022 admit card for their respective course in online mode. To download IIT JAM 2022 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through IIT JAM 2022 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the IIT JAM 2022 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the IIT JAM 2022 2022 admit card safely. Read the full article to know more about IIT JAM 2022 2022 Admit Card.

Must Read

IIT JAM 2022 Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus IIT JAM 2022 Syllabus PDF
Website officialsite

IIT JAM 2022 Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the IIT JAM 2022 exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

IIT JAM 2022 Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of IIT JAM 2022 2022 To be notified
Release of IIT JAM 2022 Hall Ticket To be notified
IIT JAM 2022 2022 Examination To be notified

IIT JAM 2022 Admit Card 2022

The authorities will release the IIT JAM 2022 admit card 2022 online on the official website for the third session. The IIT JAM 2022 admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for IIT JAM 2022 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading IIT JAM 2022 hall ticket 2022:

IIT JAM 2022 Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of IIT JAM 2022 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. IIT JAM 2022 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. IIT JAM 2022 admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in IIT JAM 2022 Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the IIT JAM 2022 admit card 2022 from the IIT JAM 2022 official website. Or candidates find any error in the details provided in IIT JAM 2022 admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the IIT JAM 2022 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details provided in IIT JAM 2022 admit card 2022

Candidates will find the information given below in the IIT JAM 2022 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • IIT JAM 2022 attempt
  • IIT JAM 2022 exam date and time
  • Name and address of IIT JAM 2022 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • IIT JAM 2022 Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When IIT JAM 2022 2022 Admit Card will be available?

Ans: IIT JAM 2022 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the IIT JAM 2022 2022 Admit Card?

Ans: IIT JAM 2022 admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the IIT JAM 2022 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the IIT JAM 2022 admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the IIT JAM 2022 admit card?

Answer: The authorities shall release IIT JAM 2022 admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of IIT JAM 2022 2022?

Answer: The IIT JAM 2022 admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of IIT JAM 2022 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my IIT JAM 2022 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their IIT JAM 2022 application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in IIT JAM 2022 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in IIT JAM 2022 admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, IIT JAM 2022 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, IIT JAM 2022 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the IIT JAM 2022 to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my IIT JAM 2022 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the IIT JAM 2022 admit card safe as the scores of IIT JAM 2022 will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the IIT JAM 2022 Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their IIT JAM 2022 Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my IIT JAM 2022 admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download IIT JAM 2022 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the IIT JAM 2022 exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article