ILICAT Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

ILICAT Admit Card 2022- organiser has released the admit card of ILICAT 2022 on admitcarddate. The ILICAT 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser ILICAT admit card 2022 is updated on this page. To download the ILICAT 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

ILICAT Admit card

Information regarding the ILICAT 2022 exam centre will also be available in the ILICAT 2022 admit card. To download the ILICAT admit card, candidates will need to enter their ILICAT 2022 enrollment ID and password. ILICAT exam admit card 2022 is a mandatory document as no candidate will be allowed to appear for ILICAT exam without it. Read the full article to know all the important details related to the ILICAT admit card 2022.

organiser has announced ILICAT 2022 admit card release date. The authorities will release ILICAT admit card 2022 on admitcarddate. ILICAT 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of ILICAT 2022 from the official website. To check ILICAT admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the ILICAT 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the ILICAT 2022 admission process is over.

Must Read

ILICAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus ILICAT Syllabus PDF
Website officialsite

ILICAT Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the ILICAT exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

ILICAT Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of ILICAT 2022 To be notified
Release of ILICAT Hall Ticket To be notified
ILICAT 2022 Examination To be notified

ILICAT Admit Card 2022

The authorities will release the ILICAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The ILICAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for ILICAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading ILICAT hall ticket 2022:

How to download the ILICAT admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to ILICAT login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter ILICAT 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘ILICAT admit card’, click on it
  5. ILICAT 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

Discrepancies in ILICAT Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their ILICAT admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in ILICAT admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in ILICAT admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

ILICAT Admit Card 2022 Details

The following details will be mentioned in the ILICAT Admit Card 2022-

  • Name of Candidate
  • Name of Parents/Guardian
  • Date of Birth
  • Gender
  • Category
  • ILICAT 2022 Roll Number
  • ILICAT 2022 Roll Number
  • Centre Code
  • Status of Person with Disability
  • Photograph of Candidates
  • Signature of Candidates
  • Name and Address of Allotted Exam Centre
  • Date and Timing of Exam
  • Registration Status of ILICAT 2022
  • Signature of Chairman
  • Exam Day Guidelines

Frequently Asked Question

Ques 1: When ILICAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: ILICAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the ILICAT 2022 Admit Card?

Ans: ILICAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the ILICAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their ILICAT admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the ILICAT admit card?

Answer: The authorities shall release ILICAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my ILICAT admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your ILICAT Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • ILICAT Paper/ Code

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the ILICAT admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their ILICAT 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my ILICAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their ILICAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in ILICAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in ILICAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, ILICAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, ILICAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the ILICAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my ILICAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the ILICAT admit card safe as the scores of ILICAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for ILICAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading ILICAT admit card.

Ques 12: When will I receive my ILICAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download ILICAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the ILICAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article