IMU CET Admit Card

IMU CET Admit Card 2022- organiser will release the admit card of IMU CET 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their IMU CET admit card 2022 by logging into the candidate portal using their User Id and password. IMU CET admit card will provide the details of the exam date, time and exam centre venue along with the basic details of the candidates.

IMU CET Admit card

IMU CET admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the IMU CET exam before the last date. Candidates must download their IMU CET admit card 2022 and keep it safe.

organiser will release IMU CET 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the IMU CET admit card for their respective course in online mode. To download IMU CET 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through IMU CET 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the IMU CET 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the IMU CET 2022 admit card safely. Read the full article to know more about IMU CET 2022 Admit Card.

IMU CET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus IMU CET Syllabus PDF
Website officialsite

IMU CET Admit Card 2022 Date (Session 4)

The IMU CET 2022 admit card date is released. The IMU CET admit card 2022 release date and time are given below.

IMU CET Admit Card 2022 Date

Particulars Details
IMU CET admit card 2022 release date To be notified
Last date to download IMU CET admit card To be notified
IMU CET 2022 exam date examdate

IMU CET Admit Card 2022

The authorities will release the IMU CET admit card 2022 online on the official website for the third session. The IMU CET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for IMU CET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading IMU CET hall ticket 2022:

IMU CET Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of IMU CET 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. IMU CET 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. IMU CET admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

Corrections in IMU CET 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of IMU CET. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

IMU CET Admit Card 2022 Details

The following details will be mentioned in the IMU CET Admit Card 2022-

  • Name of Candidate
  • Name of Parents/Guardian
  • Date of Birth
  • Gender
  • Category
  • IMU CET 2022 Roll Number
  • IMU CET 2022 Roll Number
  • Centre Code
  • Status of Person with Disability
  • Photograph of Candidates
  • Signature of Candidates
  • Name and Address of Allotted Exam Centre
  • Date and Timing of Exam
  • Registration Status of IMU CET 2022
  • Signature of Chairman
  • Exam Day Guidelines

Frequently Asked Question

Ques 1: When IMU CET 2022 Admit Card will be available?

Ans: IMU CET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the IMU CET 2022 Admit Card?

Ans: IMU CET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download IMU CET admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit IMU CET official website at officialsite and login using their application number and password to download IMU CET hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the IMU CET admit card?

Answer: The authorities shall release IMU CET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of IMU CET 2022?

Answer: The IMU CET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of IMU CET 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my IMU CET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their IMU CET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in IMU CET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in IMU CET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, IMU CET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, IMU CET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the IMU CET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my IMU CET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the IMU CET admit card safe as the scores of IMU CET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the IMU CET admit card?

Answer: Applicants will be able to download the IMU CET 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my IMU CET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download IMU CET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the IMU CET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized