ISI Admission Test Admit Card

ISI Admission Test Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of ISI Admission Test 2022 in online mode on admitcarddate. The ISI Admission Test admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, ISI Admission Test 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the ISI Admission Test hall ticket 2022.

ISI Admission Test Admit card

Candidates registered for ISI Admission Test exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of ISI Admission Test 2022. Details regarding the allotted ISI Admission Test exam centre 2022 will be available in the ISI Admission Test hall ticket 2022.

organiser will release the ISI Admission Test 2022 admit card on the official website. The official ISI Admission Test 2022 admit card date will be announced soon. Registered candidates will be required to complete the slot booking process to download the ISI Admission Test 2022 admit card. Details such as the allotted exam date. timings, instructions to follow and more will be available on the ISI Admission Test 2022 admit card. Without the ISI Admission Test admit card, the candidates will not be allowed to attempt the entrance examination. Read the full article to know more details about ISI Admission Test 2022 Admit Card.

ISI Admission Test Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus ISI Admission Test Syllabus PDF
Website officialsite

ISI Admission Test Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the ISI Admission Test exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

ISI Admission Test Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of ISI Admission Test 2022 To be notified
Release of ISI Admission Test Hall Ticket To be notified
ISI Admission Test 2022 Examination To be notified

ISI Admission Test Admit Card 2022

Candidates will be able to download the ISI Admission Test admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their ISI Admission Test 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the ISI Admission Test exam centres without a valid admit card of ISI Admission Test 2022.

How to download ISI Admission Test Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of ISI Admission Test 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download ISI Admission Test admit card 2022:

Steps to download ISI Admission Test 2022 admit card

  1. Visit the ISI Admission Test official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on ISI Admission Test Login
  4. Click on the ISI Admission Test admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

Discrepancies in ISI Admission Test Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the ISI Admission Test admit card 2022 from the ISI Admission Test official website. Or candidates find any error in the details provided in ISI Admission Test admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the ISI Admission Test 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details Mentioned on ISI Admission Test Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in ISI Admission Test admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your ISI Admission Test admit card:

Candidate’s name Photograph and Signature
Application number Exam Center
Test date Exam center/venue address
Timings of the exam Subject Opted for Part IV of ISI Admission Test 2022
Signature and photograph of the examinee ISI Admission Test 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When ISI Admission Test 2022 Admit Card will be available?

Ans: ISI Admission Test 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the ISI Admission Test 2022 Admit Card?

Ans: ISI Admission Test admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the ISI Admission Test 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the ISI Admission Test admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the ISI Admission Test admit card?

Answer: The authorities shall release ISI Admission Test admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of ISI Admission Test 2022?

Answer: The ISI Admission Test admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of ISI Admission Test 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my ISI Admission Test 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their ISI Admission Test application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in ISI Admission Test 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in ISI Admission Test admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, ISI Admission Test 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, ISI Admission Test 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the ISI Admission Test to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my ISI Admission Test 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the ISI Admission Test admit card safe as the scores of ISI Admission Test will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the ISI Admission Test admit card?

Answer: Applicants will be able to download the ISI Admission Test 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my ISI Admission Test admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download ISI Admission Test 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the ISI Admission Test exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized