ITSAT Admit Card

ITSAT Admit Card 2022 – organiser will release the ITSAT admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for ITSAT 2022 will be able to download their admit card from the official website.

ITSAT Admit card

It must be noted that the admit card of ITSAT 2022 is an important document and no candidate will be allowed to appear for the exam without a valid admit card. Candidates will also be intimated about the release of ITSAT hall ticket through email/SMS. ITSAT will be conducted as a computer-based exam across the country. Read the full article to know more about the ITSAT admit card, important dates, steps to download admit card, exam day guidelines and much more.

organiser will release the ITSAT 2022 admit card on the official website. The official ITSAT 2022 admit card date will be announced soon. Registered candidates will be required to complete the slot booking process to download the ITSAT 2022 admit card. Details such as the allotted exam date. timings, instructions to follow and more will be available on the ITSAT 2022 admit card. Without the ITSAT admit card, the candidates will not be allowed to attempt the entrance examination. Read the full article to know more details about ITSAT 2022 Admit Card.

ITSAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus ITSAT Syllabus PDF
Website officialsite

ITSAT Admit Card 2022 Date (Session 4)

The ITSAT 2022 admit card date is released. The ITSAT admit card 2022 release date and time are given below.

ITSAT Admit Card 2022 Date

Particulars Details
ITSAT admit card 2022 release date To be notified
Last date to download ITSAT admit card To be notified
ITSAT 2022 exam date examdate

ITSAT Admit Card 2022

Candidates will be able to download the ITSAT admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their ITSAT 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the ITSAT exam centres without a valid admit card of ITSAT 2022.

ITSAT Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of ITSAT 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. ITSAT 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. ITSAT admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

The discrepancy in ITSAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the ITSAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, ITSAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the ITSAT admit card 2022.

ITSAT 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the ITSAT admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the ITSATs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s ITSAT 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When ITSAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: ITSAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the ITSAT 2022 Admit Card?

Ans: ITSAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the ITSAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their ITSAT admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the ITSAT admit card?

Answer: The authorities shall release ITSAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of ITSAT 2022?

Answer: The ITSAT admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the ITSAT admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their ITSAT 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my ITSAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their ITSAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in ITSAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in ITSAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, ITSAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, ITSAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the ITSAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my ITSAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the ITSAT admit card safe as the scores of ITSAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the ITSAT Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their ITSAT Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my ITSAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download ITSAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the ITSAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized