JCECE Admit Card

JCECE Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of JCECE 2022 in online mode on admitcarddate. The JCECE admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, JCECE 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the JCECE hall ticket 2022.

JCECE Admit card

Information regarding the JCECE 2022 exam centre will also be available in the JCECE 2022 admit card. To download the JCECE admit card, candidates will need to enter their JCECE 2022 enrollment ID and password. JCECE exam admit card 2022 is a mandatory document as no candidate will be allowed to appear for JCECE exam without it. Read the full article to know all the important details related to the JCECE admit card 2022.

organiser will release the JCECE 2022 admit card on the official website. The official JCECE 2022 admit card date will be announced soon. Registered candidates will be required to complete the slot booking process to download the JCECE 2022 admit card. Details such as the allotted exam date. timings, instructions to follow and more will be available on the JCECE 2022 admit card. Without the JCECE admit card, the candidates will not be allowed to attempt the entrance examination. Read the full article to know more details about JCECE 2022 Admit Card.

JCECE Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus JCECE Syllabus PDF
Website officialsite

JCECE Admit Card 2022 Date (Session 4)

The JCECE 2022 admit card date is released. The JCECE admit card 2022 release date and time are given below.

JCECE Admit Card 2022 Date

Particulars Details
JCECE admit card 2022 release date To be notified
Last date to download JCECE admit card To be notified
JCECE 2022 exam date examdate

JCECE Admit Card 2022

The authorities will release the JCECE admit card 2022 online on the official website for the third session. The JCECE admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for JCECE 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading JCECE hall ticket 2022:

How to download JCECE Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their JCECE 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of JCECE 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download JCECE 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. JCECE admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

The discrepancy in JCECE Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the JCECE admit card 2022 carefully and contact the Chairman, JCECE 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the JCECE admit card 2022.

JCECE Admit Card 2022 Details

The following details will be mentioned in the JCECE Admit Card 2022-

  • Name of Candidate
  • Name of Parents/Guardian
  • Date of Birth
  • Gender
  • Category
  • JCECE 2022 Roll Number
  • JCECE 2022 Roll Number
  • Centre Code
  • Status of Person with Disability
  • Photograph of Candidates
  • Signature of Candidates
  • Name and Address of Allotted Exam Centre
  • Date and Timing of Exam
  • Registration Status of JCECE 2022
  • Signature of Chairman
  • Exam Day Guidelines

Frequently Asked Question

Ques 1: When JCECE 2022 Admit Card will be available?

Ans: JCECE 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the JCECE 2022 Admit Card?

Ans: JCECE admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the JCECE 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their JCECE admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the JCECE admit card?

Answer: The authorities shall release JCECE admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of JCECE 2022?

Answer: The JCECE admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the JCECE exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the JCECE exam centre.

Ques 7 : I forgot my JCECE 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their JCECE application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in JCECE 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in JCECE admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, JCECE 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, JCECE 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the JCECE to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my JCECE 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the JCECE admit card safe as the scores of JCECE will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the JCECE Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their JCECE Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my JCECE admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download JCECE 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the JCECE exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized