JELET Admit Card

JELET Admit Card 2022- organiser had released the JELET 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, JELET admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the JELET hall ticket 2022 by logging into the JELET web portal using the application number and password.

JELET Admit card

organiser released the JELET admit card 2022 on admitcarddate. The JELET admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the JELET 2022 admit card. Note that JELETs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the JELET admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The JELET 2022 exam date has been announced for all the sessions.

JELET 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to JELET Admit card in the given article.

JELET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus JELET Syllabus PDF
Website officialsite

JELET Admit Card 2022 Date (Session 4)

The JELET 2022 admit card date is released. The JELET admit card 2022 release date and time are given below.

JELET Admit Card 2022 Date

Particulars Details
JELET admit card 2022 release date To be notified
Last date to download JELET admit card To be notified
JELET 2022 exam date examdate

JELET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the JELET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their JELET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the JELET exam centres without a valid admit card of JELET 2022.

How to download the JELET admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to JELET login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter JELET 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘JELET admit card’, click on it
  5. JELET 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

Discrepancies in JELET Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their JELET admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in JELET admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in JELET admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

Details provided in JELET admit card 2022

Candidates will find the information given below in the JELET 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • JELET attempt
  • JELET exam date and time
  • Name and address of JELET 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • JELET Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When JELET 2022 Admit Card will be available?

Ans: JELET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the JELET 2022 Admit Card?

Ans: JELET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download JELET admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit JELET official website at officialsite and login using their application number and password to download JELET hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the JELET admit card?

Answer: The authorities shall release JELET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of JELET 2022?

Answer: The JELET admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the JELET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the JELET exam centre.

Ques 7 : I forgot my JELET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their JELET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in JELET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in JELET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, JELET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, JELET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the JELET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my JELET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the JELET admit card safe as the scores of JELET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the JELET Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their JELET Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my JELET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download JELET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the JELET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.