JEMAT Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

JEMAT Admit Card 2022- organiser will release the admit card of JEMAT 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their JEMAT admit card 2022 by logging into the candidate portal using their User Id and password. JEMAT admit card will provide the details of the exam date, time and exam centre venue along with the basic details of the candidates.

JEMAT Admit card

organiser released the JEMAT admit card 2022 on admitcarddate. The JEMAT admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the JEMAT 2022 admit card. Note that JEMATs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the JEMAT admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The JEMAT 2022 exam date has been announced for all the sessions.

organiser will release the JEMAT 2022 admit card on the official website. The official JEMAT 2022 admit card date will be announced soon. Registered candidates will be required to complete the slot booking process to download the JEMAT 2022 admit card. Details such as the allotted exam date. timings, instructions to follow and more will be available on the JEMAT 2022 admit card. Without the JEMAT admit card, the candidates will not be allowed to attempt the entrance examination. Read the full article to know more details about JEMAT 2022 Admit Card.

Must Read

JEMAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus JEMAT Syllabus PDF
Website officialsite

JEMAT Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the JEMAT exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

JEMAT Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of JEMAT 2022 To be notified
Release of JEMAT Hall Ticket To be notified
JEMAT 2022 Examination To be notified

JEMAT Admit Card 2022

The authorities will release the JEMAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The JEMAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for JEMAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading JEMAT hall ticket 2022:

How to download JEMAT Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their JEMAT 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of JEMAT 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download JEMAT 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. JEMAT admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in JEMAT Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their JEMAT admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in JEMAT admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in JEMAT admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

Details provided in JEMAT admit card 2022

Candidates will find the information given below in the JEMAT 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • JEMAT attempt
  • JEMAT exam date and time
  • Name and address of JEMAT 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • JEMAT Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When JEMAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: JEMAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the JEMAT 2022 Admit Card?

Ans: JEMAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the JEMAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the JEMAT admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the JEMAT admit card?

Answer: The authorities shall release JEMAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of JEMAT 2022?

Answer: The JEMAT admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of JEMAT 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my JEMAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their JEMAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in JEMAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in JEMAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, JEMAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, JEMAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the JEMAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my JEMAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the JEMAT admit card safe as the scores of JEMAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for JEMAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading JEMAT admit card.

Ques 12: When will I receive my JEMAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download JEMAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the JEMAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article