JIPMER PG Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

JIPMER PG Admit Card 2022 – organiser will release the JIPMER PG admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for JIPMER PG 2022 will be able to download their admit card from the official website.

JIPMER PG Admit card

The details required to download the JIPMER PG admit card 2022 are registration number and password. JIPMER PG admit card mentions candidates personal details, JIPMER PG exam centre, exam day details and important instructions. The JIPMER PG 2022 admit card is an important document. Applicants are not allowed to appear for the examination without the admit card. Applicants appearing for the JIPMER PG exam must carry one valid ID proof along with the admit card. In case of any discrepancy in the JIPMER PG admit card 2022, candidates must contact the exam conducting authority atleast one week before the commencement of the exam.

organiser has announced JIPMER PG 2022 admit card release date. The authorities will release JIPMER PG admit card 2022 on admitcarddate. JIPMER PG 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of JIPMER PG 2022 from the official website. To check JIPMER PG admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the JIPMER PG 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the JIPMER PG 2022 admission process is over.

Must Read

JIPMER PG Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusJIPMER PG Syllabus PDF
Websiteofficialsite

JIPMER PG Admit Card 2022 Date (Session 4)

The JIPMER PG 2022 admit card date is released. The JIPMER PG admit card 2022 release date and time are given below.

JIPMER PG Admit Card 2022 Date

ParticularsDetails
JIPMER PG admit card 2022 release dateTo be notified
Last date to download JIPMER PG admit cardTo be notified
JIPMER PG 2022 exam dateexamdate

JIPMER PG Admit Card 2022

Candidates will be able to download the JIPMER PG admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their JIPMER PG 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the JIPMER PG exam centres without a valid admit card of JIPMER PG 2022.

How to download JIPMER PG Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the JIPMER PG 2022 admit card online on its official website officialsite. The admit card of JIPMER PG 2022 can be downloaded through JIPMER PG 2022 login using the application number and date of birth. For JIPMER PGs admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the JIPMER PG 2022 admit card direct link:

Steps for JIPMER PG Admit Card Download 2022

Candidates have to follow the series of steps below for JIPMER PG 2022 admit card download.

  1. Visit the JIPMER PG official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download JIPMER PG Admit Card”
  3. In the JIPMER PG login, enter the JIPMER PG 2022 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download JIPMER PG admit card 2022 and save.

Corrections in JIPMER PG 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of JIPMER PG. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details provided in JIPMER PG admit card 2022

Candidates will find the information given below in the JIPMER PG 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • JIPMER PG attempt
  • JIPMER PG exam date and time
  • Name and address of JIPMER PG 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • JIPMER PG Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When JIPMER PG 2022 Admit Card will be available?

Ans: JIPMER PG 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the JIPMER PG 2022 Admit Card?

Ans: JIPMER PG admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the JIPMER PG 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the JIPMER PG admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the JIPMER PG admit card?

Answer: The authorities shall release JIPMER PG admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of JIPMER PG 2022?

Answer: The JIPMER PG admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of JIPMER PG 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my JIPMER PG 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their JIPMER PG application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in JIPMER PG 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in JIPMER PG admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, JIPMER PG 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, JIPMER PG 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the JIPMER PG to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my JIPMER PG 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the JIPMER PG admit card safe as the scores of JIPMER PG will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the JIPMER PG Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their JIPMER PG Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my JIPMER PG admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download JIPMER PG 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the JIPMER PG exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article