JKCET Admit Card

JKCET Admit Card 2022- organiser will release the admit card of JKCET 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their JKCET admit card 2022 by logging into the candidate portal using their User Id and password. JKCET admit card will provide the details of the exam date, time and exam centre venue along with the basic details of the candidates.

JKCET Admit card

It must be noted that the admit card of JKCET 2022 is an important document and no candidate will be allowed to appear for the exam without a valid admit card. Candidates will also be intimated about the release of JKCET hall ticket through email/SMS. JKCET will be conducted as a computer-based exam across the country. Read the full article to know more about the JKCET admit card, important dates, steps to download admit card, exam day guidelines and much more.

organiser has announced JKCET 2022 admit card release date. The authorities will release JKCET admit card 2022 on admitcarddate. JKCET 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of JKCET 2022 from the official website. To check JKCET admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the JKCET 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the JKCET 2022 admission process is over.

JKCET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus JKCET Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of JKCET Admit Card 2022

The concerned authorities have announced JKCET admit card date 2022 on the official website of the organiser. JKCET 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

JKCET 2022 Admit Card Dates

Events Dates
JKCET Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
JKCET Exam 2022 examdate

JKCET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the JKCET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their JKCET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the JKCET exam centres without a valid admit card of JKCET 2022.

How to download JKCET Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the JKCET 2022 admit card online on its official website officialsite. The admit card of JKCET 2022 can be downloaded through JKCET 2022 login using the application number and date of birth. For JKCETs admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the JKCET 2022 admit card direct link:

Steps for JKCET Admit Card Download 2022

Candidates have to follow the series of steps below for JKCET 2022 admit card download.

  1. Visit the JKCET official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download JKCET Admit Card”
  3. In the JKCET login, enter the JKCET 2022 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download JKCET admit card 2022 and save.

Corrections in JKCET 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of JKCET. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details Mentioned in JKCET Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for JKCET exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of JKCET exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When JKCET 2022 Admit Card will be available?

Ans: JKCET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the JKCET 2022 Admit Card?

Ans: JKCET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download JKCET 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of JKCET. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the JKCET admit card?

Answer: The authorities shall release JKCET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my JKCET admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your JKCET Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • JKCET Paper/ Code

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the JKCET admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their JKCET 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my JKCET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their JKCET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in JKCET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in JKCET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, JKCET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, JKCET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the JKCET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my JKCET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the JKCET admit card safe as the scores of JKCET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the JKCET admit card?

Answer: Applicants will be able to download the JKCET 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my JKCET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download JKCET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the JKCET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized