JMI BA LLB Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

JMI BA LLB Admit Card 2022- organiser has released the admit card of JMI BA LLB 2022 on admitcarddate. The JMI BA LLB 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser JMI BA LLB admit card 2022 is updated on this page. To download the JMI BA LLB 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

JMI BA LLB Admit card

It must be noted that the admit card of JMI BA LLB 2022 is an important document and no candidate will be allowed to appear for the exam without a valid admit card. Candidates will also be intimated about the release of JMI BA LLB hall ticket through email/SMS. JMI BA LLB will be conducted as a computer-based exam across the country. Read the full article to know more about the JMI BA LLB admit card, important dates, steps to download admit card, exam day guidelines and much more.

JMI BA LLB 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to JMI BA LLB Admit card in the given article.

Must Read

JMI BA LLB Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusJMI BA LLB Syllabus PDF
Websiteofficialsite

Important Dates of JMI BA LLB Admit Card 2022

The concerned authorities have announced JMI BA LLB admit card date 2022 on the official website of the organiser. JMI BA LLB 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

JMI BA LLB 2022 Admit Card Dates

EventsDates
JMI BA LLB Application Processapplicationstart to applicationlast
Application correction datesAugust 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022admitcarddate
JMI BA LLB Exam 2022examdate

JMI BA LLB Admit Card 2022

The authorities will release the JMI BA LLB admit card 2022 online on the official website for the third session. The JMI BA LLB admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for JMI BA LLB 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading JMI BA LLB hall ticket 2022:

How to download JMI BA LLB Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of JMI BA LLB 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download JMI BA LLB admit card 2022:

Steps to download JMI BA LLB 2022 admit card

  1. Visit the JMI BA LLB official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on JMI BA LLB Login
  4. Click on the JMI BA LLB admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

The discrepancy in JMI BA LLB Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the JMI BA LLB admit card 2022 carefully and contact the Chairman, JMI BA LLB 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the JMI BA LLB admit card 2022.

Details Mentioned on JMI BA LLB Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in JMI BA LLB admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your JMI BA LLB admit card:

Candidate’s namePhotograph and Signature
Application numberExam Center
Test dateExam center/venue address
Timings of the examSubject Opted for Part IV of JMI BA LLB 2022
Signature and photograph of the examineeJMI BA LLB 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When JMI BA LLB 2022 Admit Card will be available?

Ans: JMI BA LLB 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the JMI BA LLB 2022 Admit Card?

Ans: JMI BA LLB admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the JMI BA LLB 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the JMI BA LLB admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the JMI BA LLB admit card?

Answer: The authorities shall release JMI BA LLB admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of JMI BA LLB 2022?

Answer: The JMI BA LLB admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the JMI BA LLB exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the JMI BA LLB exam centre.

Ques 7 : I forgot my JMI BA LLB 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their JMI BA LLB application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in JMI BA LLB 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in JMI BA LLB admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, JMI BA LLB 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, JMI BA LLB 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the JMI BA LLB to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my JMI BA LLB 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the JMI BA LLB admit card safe as the scores of JMI BA LLB will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the JMI BA LLB admit card?

Answer: Applicants will be able to download the JMI BA LLB 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my JMI BA LLB admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download JMI BA LLB 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the JMI BA LLB exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article