JNU CEEB Admit Card

JNU CEEB Admit Card 2022- organiser had released the JNU CEEB 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, JNU CEEB admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the JNU CEEB hall ticket 2022 by logging into the JNU CEEB web portal using the application number and password.

JNU CEEB Admit card

The details required to download the JNU CEEB admit card 2022 are registration number and password. JNU CEEB admit card mentions candidates personal details, JNU CEEB exam centre, exam day details and important instructions. The JNU CEEB 2022 admit card is an important document. Applicants are not allowed to appear for the examination without the admit card. Applicants appearing for the JNU CEEB exam must carry one valid ID proof along with the admit card. In case of any discrepancy in the JNU CEEB admit card 2022, candidates must contact the exam conducting authority atleast one week before the commencement of the exam.

organiser has announced JNU CEEB 2022 admit card release date. The authorities will release JNU CEEB admit card 2022 on admitcarddate. JNU CEEB 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of JNU CEEB 2022 from the official website. To check JNU CEEB admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the JNU CEEB 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the JNU CEEB 2022 admission process is over.

JNU CEEB Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus JNU CEEB Syllabus PDF
Website officialsite

JNU CEEB Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the JNU CEEB exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

JNU CEEB Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of JNU CEEB 2022 To be notified
Release of JNU CEEB Hall Ticket To be notified
JNU CEEB 2022 Examination To be notified

JNU CEEB Admit Card 2022

The authorities will release the JNU CEEB admit card 2022 online on the official website for the third session. The JNU CEEB admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for JNU CEEB 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading JNU CEEB hall ticket 2022:

How to download JNU CEEB Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the JNU CEEB 2022 admit card online on its official website officialsite. The admit card of JNU CEEB 2022 can be downloaded through JNU CEEB 2022 login using the application number and date of birth. For JNU CEEBs admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the JNU CEEB 2022 admit card direct link:

Steps for JNU CEEB Admit Card Download 2022

Candidates have to follow the series of steps below for JNU CEEB 2022 admit card download.

  1. Visit the JNU CEEB official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download JNU CEEB Admit Card”
  3. In the JNU CEEB login, enter the JNU CEEB 2022 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download JNU CEEB admit card 2022 and save.

Discrepancies in JNU CEEB Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the JNU CEEB admit card 2022 from the JNU CEEB official website. Or candidates find any error in the details provided in JNU CEEB admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the JNU CEEB 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

JNU CEEB 2022 Admit Card – Details mentioned

The JNU CEEB admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • JNU CEEB 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of JNU CEEB organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When JNU CEEB 2022 Admit Card will be available?

Ans: JNU CEEB 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the JNU CEEB 2022 Admit Card?

Ans: JNU CEEB admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download JNU CEEB admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit JNU CEEB official website at officialsite and login using their application number and password to download JNU CEEB hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the JNU CEEB admit card?

Answer: The authorities shall release JNU CEEB admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of JNU CEEB 2022?

Answer: The JNU CEEB admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the JNU CEEB exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the JNU CEEB exam centre.

Ques 7 : I forgot my JNU CEEB 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their JNU CEEB application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in JNU CEEB 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in JNU CEEB admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, JNU CEEB 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, JNU CEEB 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the JNU CEEB to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my JNU CEEB 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the JNU CEEB admit card safe as the scores of JNU CEEB will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for JNU CEEB admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading JNU CEEB admit card.

Ques 12: When will I receive my JNU CEEB admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download JNU CEEB 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the JNU CEEB exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized