JSAT Admit Card

JSAT Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of JSAT 2022 in online mode on admitcarddate. The JSAT admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, JSAT 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the JSAT hall ticket 2022.

JSAT Admit card

JSAT admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the JSAT exam before the last date. Candidates must download their JSAT admit card 2022 and keep it safe.

JSAT 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to JSAT Admit card in the given article.

JSAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus JSAT Syllabus PDF
Website officialsite

JSAT Admit Card 2022 Date (Session 4)

The JSAT 2022 admit card date is released. The JSAT admit card 2022 release date and time are given below.

JSAT Admit Card 2022 Date

Particulars Details
JSAT admit card 2022 release date To be notified
Last date to download JSAT admit card To be notified
JSAT 2022 exam date examdate

JSAT Admit Card 2022

Candidates will be able to download the JSAT admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their JSAT 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the JSAT exam centres without a valid admit card of JSAT 2022.

JSAT Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of JSAT 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. JSAT 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. JSAT admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

The discrepancy in JSAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the JSAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, JSAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the JSAT admit card 2022.

Details provided in JSAT admit card 2022

Candidates will find the information given below in the JSAT 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • JSAT attempt
  • JSAT exam date and time
  • Name and address of JSAT 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • JSAT Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When JSAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: JSAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the JSAT 2022 Admit Card?

Ans: JSAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the JSAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the JSAT admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the JSAT admit card?

Answer: The authorities shall release JSAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of JSAT 2022?

Answer: The JSAT admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the JSAT admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their JSAT 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my JSAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their JSAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in JSAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in JSAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, JSAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, JSAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the JSAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my JSAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the JSAT admit card safe as the scores of JSAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the JSAT Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their JSAT Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my JSAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download JSAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the JSAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.