JUET Admit Card

JUET Admit Card 2022- organiser will release the JUET admit card 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their JUET admit card 2022 by logging in to the candidate portal using registration number, date of birth and mobile number.

JUET Admit card

organiser released the JUET admit card 2022 on admitcarddate. The JUET admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the JUET 2022 admit card. Note that JUETs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the JUET admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The JUET 2022 exam date has been announced for all the sessions.

The organiser has released JUET admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their JUET 2022 admit card using the direct link provided below. JUET 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 JUET admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

JUET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus JUET Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of JUET Admit Card 2022

The concerned authorities have announced JUET admit card date 2022 on the official website of the organiser. JUET 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

JUET 2022 Admit Card Dates

Events Dates
JUET Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
JUET Exam 2022 examdate

JUET Admit Card 2022

The authorities will release the JUET admit card 2022 online on the official website for the third session. The JUET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for JUET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading JUET hall ticket 2022:

How to download JUET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of JUET 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download JUET admit card 2022:

Steps to download JUET 2022 admit card

  1. Visit the JUET official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on JUET Login
  4. Click on the JUET admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

The discrepancy in JUET Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the JUET admit card 2022 carefully and contact the Chairman, JUET 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the JUET admit card 2022.

JUET 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the JUET admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the JUETs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s JUET 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When JUET 2022 Admit Card will be available?

Ans: JUET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the JUET 2022 Admit Card?

Ans: JUET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the JUET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the JUET admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the JUET admit card?

Answer: The authorities shall release JUET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my JUET admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your JUET Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • JUET Paper/ Code

Ques 6: What do I need to carry to the JUET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the JUET exam centre.

Ques 7 : I forgot my JUET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their JUET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in JUET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in JUET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, JUET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, JUET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the JUET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my JUET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the JUET admit card safe as the scores of JUET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for JUET admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading JUET admit card.

Ques 12: When will I receive my JUET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download JUET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the JUET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized