KEAM Admit Card

KEAM Admit Card 2022 – organiser will release the KEAM admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for KEAM 2022 will be able to download their admit card from the official website.

KEAM Admit card

organiser released the KEAM admit card 2022 on admitcarddate. The KEAM admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the KEAM 2022 admit card. Note that KEAMs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the KEAM admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The KEAM 2022 exam date has been announced for all the sessions.

KEAM 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to KEAM Admit card in the given article.

KEAM Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus KEAM Syllabus PDF
Website officialsite

KEAM Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the KEAM exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

KEAM Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of KEAM 2022 To be notified
Release of KEAM Hall Ticket To be notified
KEAM 2022 Examination To be notified

KEAM Admit Card 2022

Candidates will be able to download the KEAM admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their KEAM 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the KEAM exam centres without a valid admit card of KEAM 2022.

How TO Download KEAM Admit Card 2022

Candidates who submitted the KEAM application form before last date will be issued their admit cards online through the official website. The KEAM 2022 admit card shall contain various important details including exam day guidelines for the candidates. It is an important document to be mandatorily carried at the exam centre for verification purposes. Candidates may find the process of downloading the same below.

Steps to KEAM Admit Card 2022 download

  1. Visit the KEAM official website at vyapam.cgstate.gov.in
  2. Click on the link to KEAM 2022
  3. Here, click on the link to KEAM admit card 2022 download
  4. Candidates will have to enter their registration number and security code in the section provided
  5. KEAM admit card 2022 shall appear on the screen.

The discrepancy in KEAM Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the KEAM admit card 2022 carefully and contact the Chairman, KEAM 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the KEAM admit card 2022.

Details provided in KEAM admit card 2022

Candidates will find the information given below in the KEAM 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • KEAM attempt
  • KEAM exam date and time
  • Name and address of KEAM 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • KEAM Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When KEAM 2022 Admit Card will be available?

Ans: KEAM 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the KEAM 2022 Admit Card?

Ans: KEAM admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the KEAM 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the KEAM admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the KEAM admit card?

Answer: The authorities shall release KEAM admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of KEAM 2022?

Answer: The KEAM admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the KEAM exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the KEAM exam centre.

Ques 7 : I forgot my KEAM 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their KEAM application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in KEAM 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in KEAM admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, KEAM 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, KEAM 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the KEAM to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my KEAM 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the KEAM admit card safe as the scores of KEAM will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the KEAM admit card?

Answer: Applicants will be able to download the KEAM 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my KEAM admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download KEAM 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the KEAM exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.