KLEU AIET Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

KLEU AIET Admit Card 2022 – organiser will release KLEU AIET 2022 admit card for the third test at officialsite. The direct link to download KLEU AIET 2022 admit card will be provided here. Candidates need their KLEU AIET 2022 application form number and password for downloading KLEU AIET admit card 2022.

KLEU AIET Admit card

organiser released the KLEU AIET admit card 2022 on admitcarddate. The KLEU AIET admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the KLEU AIET 2022 admit card. Note that KLEU AIETs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the KLEU AIET admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The KLEU AIET 2022 exam date has been announced for all the sessions.

The organiser has released KLEU AIET admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their KLEU AIET 2022 admit card using the direct link provided below. KLEU AIET 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 KLEU AIET admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

Must Read

KLEU AIET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus KLEU AIET Syllabus PDF
Website officialsite

KLEU AIET Admit Card 2022 Date (Session 4)

The KLEU AIET 2022 admit card date is released. The KLEU AIET admit card 2022 release date and time are given below.

KLEU AIET Admit Card 2022 Date

Particulars Details
KLEU AIET admit card 2022 release date To be notified
Last date to download KLEU AIET admit card To be notified
KLEU AIET 2022 exam date examdate

KLEU AIET Admit Card 2022

The authorities will release the KLEU AIET admit card 2022 online on the official website for the third session. The KLEU AIET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for KLEU AIET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading KLEU AIET hall ticket 2022:

How to download KLEU AIET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of KLEU AIET 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download KLEU AIET admit card 2022:

Steps to download KLEU AIET 2022 admit card

  1. Visit the KLEU AIET official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on KLEU AIET Login
  4. Click on the KLEU AIET admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

Corrections in KLEU AIET 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of KLEU AIET. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details provided in KLEU AIET admit card 2022

Candidates will find the information given below in the KLEU AIET 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • KLEU AIET attempt
  • KLEU AIET exam date and time
  • Name and address of KLEU AIET 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • KLEU AIET Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When KLEU AIET 2022 Admit Card will be available?

Ans: KLEU AIET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the KLEU AIET 2022 Admit Card?

Ans: KLEU AIET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download KLEU AIET admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit KLEU AIET official website at officialsite and login using their application number and password to download KLEU AIET hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the KLEU AIET admit card?

Answer: The authorities shall release KLEU AIET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of KLEU AIET 2022?

Answer: The KLEU AIET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the KLEU AIET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the KLEU AIET exam centre.

Ques 7 : I forgot my KLEU AIET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their KLEU AIET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in KLEU AIET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in KLEU AIET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, KLEU AIET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, KLEU AIET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the KLEU AIET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my KLEU AIET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the KLEU AIET admit card safe as the scores of KLEU AIET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the KLEU AIET Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their KLEU AIET Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my KLEU AIET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download KLEU AIET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the KLEU AIET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article