KMAT Admit Card

KMAT Admit Card 2022 – organiser will release the KMAT admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for KMAT 2022 will be able to download their admit card from the official website.

KMAT Admit card

Candidates registered for KMAT exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of KMAT 2022. Details regarding the allotted KMAT exam centre 2022 will be available in the KMAT hall ticket 2022.

organiser will release KMAT admit card 2022 tentatively in third week of August. KMAT 2022 admit card will be available online on the KMAT 2022 official website. KMAT hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For KMAT 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

KMAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus KMAT Syllabus PDF
Website officialsite

KMAT Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the KMAT exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

KMAT Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of KMAT 2022 To be notified
Release of KMAT Hall Ticket To be notified
KMAT 2022 Examination To be notified

KMAT Admit Card 2022

The authorities will release the KMAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The KMAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for KMAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading KMAT hall ticket 2022:

KMAT Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of KMAT 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. KMAT 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. KMAT admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

The discrepancy in KMAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the KMAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, KMAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the KMAT admit card 2022.

Details Mentioned on KMAT Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in KMAT admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your KMAT admit card:

Candidate’s name Photograph and Signature
Application number Exam Center
Test date Exam center/venue address
Timings of the exam Subject Opted for Part IV of KMAT 2022
Signature and photograph of the examinee KMAT 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When KMAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: KMAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the KMAT 2022 Admit Card?

Ans: KMAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download KMAT admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit KMAT official website at officialsite and login using their application number and password to download KMAT hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the KMAT admit card?

Answer: The authorities shall release KMAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of KMAT 2022?

Answer: The KMAT admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the KMAT admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their KMAT 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my KMAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their KMAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in KMAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in KMAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, KMAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, KMAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the KMAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my KMAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the KMAT admit card safe as the scores of KMAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the KMAT Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their KMAT Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my KMAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download KMAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the KMAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized