KMAT KERALA Admit Card

KMAT KERALA Admit Card 2022- organiser had released the KMAT KERALA 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, KMAT KERALA admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the KMAT KERALA hall ticket 2022 by logging into the KMAT KERALA web portal using the application number and password.

KMAT KERALA Admit card

Information regarding the KMAT KERALA 2022 exam centre will also be available in the KMAT KERALA 2022 admit card. To download the KMAT KERALA admit card, candidates will need to enter their KMAT KERALA 2022 enrollment ID and password. KMAT KERALA exam admit card 2022 is a mandatory document as no candidate will be allowed to appear for KMAT KERALA exam without it. Read the full article to know all the important details related to the KMAT KERALA admit card 2022.

organiser will release KMAT KERALA admit card 2022 tentatively in third week of August. KMAT KERALA 2022 admit card will be available online on the KMAT KERALA 2022 official website. KMAT KERALA hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For KMAT KERALA 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

KMAT KERALA Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus KMAT KERALA Syllabus PDF
Website officialsite

KMAT KERALA Admit Card 2022 Date

organiser will release the KMAT KERALA 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for KMAT KERALA 2022 in the given table

KMAT KERALA Admit Card Date

Events KMAT KERALA 2022 Date
KMAT KERALA 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
KMAT KERALA 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

KMAT KERALA Admit Card 2022

The authorities will release the KMAT KERALA admit card 2022 online on the official website for the third session. The KMAT KERALA admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for KMAT KERALA 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading KMAT KERALA hall ticket 2022:

How to Download KMAT KERALA Admit Card 2022?

KMAT KERALA Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your KMAT KERALA Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download KMAT KERALA Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

The discrepancy in KMAT KERALA Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the KMAT KERALA admit card 2022 carefully and contact the Chairman, KMAT KERALA 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the KMAT KERALA admit card 2022.

KMAT KERALA 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the KMAT KERALA admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the KMAT KERALAs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s KMAT KERALA 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When KMAT KERALA 2022 Admit Card will be available?

Ans: KMAT KERALA 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the KMAT KERALA 2022 Admit Card?

Ans: KMAT KERALA admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download KMAT KERALA admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit KMAT KERALA official website at officialsite and login using their application number and password to download KMAT KERALA hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the KMAT KERALA admit card?

Answer: The authorities shall release KMAT KERALA admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my KMAT KERALA admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your KMAT KERALA Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • KMAT KERALA Paper/ Code

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the KMAT KERALA admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their KMAT KERALA 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my KMAT KERALA 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their KMAT KERALA application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in KMAT KERALA 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in KMAT KERALA admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, KMAT KERALA 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, KMAT KERALA 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the KMAT KERALA to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my KMAT KERALA 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the KMAT KERALA admit card safe as the scores of KMAT KERALA will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the KMAT KERALA Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their KMAT KERALA Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my KMAT KERALA admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download KMAT KERALA 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the KMAT KERALA exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.