KU CAT Admit Card

KU CAT Admit Card 2022 – organiser will release the KU CAT admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for KU CAT 2022 will be able to download their admit card from the official website.

KU CAT Admit card

organiser released the KU CAT admit card 2022 on admitcarddate. The KU CAT admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the KU CAT 2022 admit card. Note that KU CATs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the KU CAT admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The KU CAT 2022 exam date has been announced for all the sessions.

organiser will release the KU CAT 2022 admit card on the official website. The official KU CAT 2022 admit card date will be announced soon. Registered candidates will be required to complete the slot booking process to download the KU CAT 2022 admit card. Details such as the allotted exam date. timings, instructions to follow and more will be available on the KU CAT 2022 admit card. Without the KU CAT admit card, the candidates will not be allowed to attempt the entrance examination. Read the full article to know more details about KU CAT 2022 Admit Card.

KU CAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus KU CAT Syllabus PDF
Website officialsite

KU CAT Admit Card 2022 Date (Session 4)

The KU CAT 2022 admit card date is released. The KU CAT admit card 2022 release date and time are given below.

KU CAT Admit Card 2022 Date

Particulars Details
KU CAT admit card 2022 release date To be notified
Last date to download KU CAT admit card To be notified
KU CAT 2022 exam date examdate

KU CAT Admit Card 2022

The authorities will release the KU CAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The KU CAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for KU CAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading KU CAT hall ticket 2022:

How to Download KU CAT Admit Card 2022?

KU CAT Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your KU CAT Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download KU CAT Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

Corrections in KU CAT 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of KU CAT. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details Mentioned on KU CAT Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in KU CAT admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your KU CAT admit card:

Candidate’s name Photograph and Signature
Application number Exam Center
Test date Exam center/venue address
Timings of the exam Subject Opted for Part IV of KU CAT 2022
Signature and photograph of the examinee KU CAT 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When KU CAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: KU CAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the KU CAT 2022 Admit Card?

Ans: KU CAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download KU CAT admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit KU CAT official website at officialsite and login using their application number and password to download KU CAT hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the KU CAT admit card?

Answer: The authorities shall release KU CAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of KU CAT 2022?

Answer: The KU CAT admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the KU CAT exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the KU CAT exam centre.

Ques 7 : I forgot my KU CAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their KU CAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in KU CAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in KU CAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, KU CAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, KU CAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the KU CAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my KU CAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the KU CAT admit card safe as the scores of KU CAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the KU CAT admit card?

Answer: Applicants will be able to download the KU CAT 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my KU CAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download KU CAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the KU CAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized