LFAT Admit Card

LFAT Admit Card 2022- organiser has released the admit card of LFAT 2022 on admitcarddate. The LFAT 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser LFAT admit card 2022 is updated on this page. To download the LFAT 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

LFAT Admit card

The details required to download the LFAT admit card 2022 are registration number and password. LFAT admit card mentions candidates personal details, LFAT exam centre, exam day details and important instructions. The LFAT 2022 admit card is an important document. Applicants are not allowed to appear for the examination without the admit card. Applicants appearing for the LFAT exam must carry one valid ID proof along with the admit card. In case of any discrepancy in the LFAT admit card 2022, candidates must contact the exam conducting authority atleast one week before the commencement of the exam.

The organiser has released LFAT admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their LFAT 2022 admit card using the direct link provided below. LFAT 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 LFAT admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

LFAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus LFAT Syllabus PDF
Website officialsite

LFAT Admit Card 2022 Date

organiser will release the LFAT 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for LFAT 2022 in the given table

LFAT Admit Card Date

Events LFAT 2022 Date
LFAT 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
LFAT 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

LFAT Admit Card 2022

Candidates will be able to download the LFAT admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their LFAT 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the LFAT exam centres without a valid admit card of LFAT 2022.

How to download the LFAT admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to LFAT login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter LFAT 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘LFAT admit card’, click on it
  5. LFAT 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

The discrepancy in LFAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the LFAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, LFAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the LFAT admit card 2022.

Details Mentioned on LFAT Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in LFAT admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your LFAT admit card:

Candidate’s name Photograph and Signature
Application number Exam Center
Test date Exam center/venue address
Timings of the exam Subject Opted for Part IV of LFAT 2022
Signature and photograph of the examinee LFAT 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When LFAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: LFAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the LFAT 2022 Admit Card?

Ans: LFAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the LFAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the LFAT admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the LFAT admit card?

Answer: The authorities shall release LFAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my LFAT admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your LFAT Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • LFAT Paper/ Code

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of LFAT 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my LFAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their LFAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in LFAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in LFAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, LFAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, LFAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the LFAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my LFAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the LFAT admit card safe as the scores of LFAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the LFAT Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their LFAT Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my LFAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download LFAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the LFAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.