LPUNEST Admit Card

LPUNEST Admit Card 2022 – organiser will release the LPUNEST 2022 admit card at the official website. Candidates who filled the application form can download the LPUNEST admit card through candidate login. Candidates first need to complete LPUNEST slot booking 2022 to download the admit card.

LPUNEST Admit card

LPUNEST admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the LPUNEST exam before the last date. Candidates must download their LPUNEST admit card 2022 and keep it safe.

The organiser has released LPUNEST admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their LPUNEST 2022 admit card using the direct link provided below. LPUNEST 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 LPUNEST admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

LPUNEST Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus LPUNEST Syllabus PDF
Website officialsite

LPUNEST Admit Card 2022 Date (Session 4)

The LPUNEST 2022 admit card date is released. The LPUNEST admit card 2022 release date and time are given below.

LPUNEST Admit Card 2022 Date

Particulars Details
LPUNEST admit card 2022 release date To be notified
Last date to download LPUNEST admit card To be notified
LPUNEST 2022 exam date examdate

LPUNEST Admit Card 2022

The authorities will release the LPUNEST admit card 2022 online on the official website for the third session. The LPUNEST admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for LPUNEST 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading LPUNEST hall ticket 2022:

LPUNEST Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of LPUNEST 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. LPUNEST 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. LPUNEST admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in LPUNEST Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their LPUNEST admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in LPUNEST admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in LPUNEST admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

LPUNEST Admit Card 2022 Details

The following details will be mentioned in the LPUNEST Admit Card 2022-

  • Name of Candidate
  • Name of Parents/Guardian
  • Date of Birth
  • Gender
  • Category
  • LPUNEST 2022 Roll Number
  • LPUNEST 2022 Roll Number
  • Centre Code
  • Status of Person with Disability
  • Photograph of Candidates
  • Signature of Candidates
  • Name and Address of Allotted Exam Centre
  • Date and Timing of Exam
  • Registration Status of LPUNEST 2022
  • Signature of Chairman
  • Exam Day Guidelines

Frequently Asked Question

Ques 1: When LPUNEST 2022 Admit Card will be available?

Ans: LPUNEST 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the LPUNEST 2022 Admit Card?

Ans: LPUNEST admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download LPUNEST admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit LPUNEST official website at officialsite and login using their application number and password to download LPUNEST hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the LPUNEST admit card?

Answer: The authorities shall release LPUNEST admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of LPUNEST 2022?

Answer: The LPUNEST admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the LPUNEST admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their LPUNEST 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my LPUNEST 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their LPUNEST application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in LPUNEST 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in LPUNEST admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, LPUNEST 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, LPUNEST 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the LPUNEST to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my LPUNEST 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the LPUNEST admit card safe as the scores of LPUNEST will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the LPUNEST admit card?

Answer: Applicants will be able to download the LPUNEST 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my LPUNEST admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download LPUNEST 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the LPUNEST exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized