MAH AAC CET Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

MAH AAC CET Admit Card 2022- organiser will release the MAH AAC CET admit card 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their MAH AAC CET admit card 2022 by logging in to the candidate portal using registration number, date of birth and mobile number.

MAH AAC CET Admit card

MAH AAC CET admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the MAH AAC CET exam before the last date. Candidates must download their MAH AAC CET admit card 2022 and keep it safe.

organiser will release MAH AAC CET admit card 2022 tentatively in third week of August. MAH AAC CET 2022 admit card will be available online on the MAH AAC CET 2022 official website. MAH AAC CET hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For MAH AAC CET 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

Must Read

MAH AAC CET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus MAH AAC CET Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of MAH AAC CET Admit Card 2022

The concerned authorities have announced MAH AAC CET admit card date 2022 on the official website of the organiser. MAH AAC CET 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

MAH AAC CET 2022 Admit Card Dates

Events Dates
MAH AAC CET Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
MAH AAC CET Exam 2022 examdate

MAH AAC CET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the MAH AAC CET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their MAH AAC CET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the MAH AAC CET exam centres without a valid admit card of MAH AAC CET 2022.

How to download MAH AAC CET Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the MAH AAC CET 2022 admit card online on its official website officialsite. The admit card of MAH AAC CET 2022 can be downloaded through MAH AAC CET 2022 login using the application number and date of birth. For MAH AAC CETs admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the MAH AAC CET 2022 admit card direct link:

Steps for MAH AAC CET Admit Card Download 2022

Candidates have to follow the series of steps below for MAH AAC CET 2022 admit card download.

  1. Visit the MAH AAC CET official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download MAH AAC CET Admit Card”
  3. In the MAH AAC CET login, enter the MAH AAC CET 2022 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download MAH AAC CET admit card 2022 and save.

Corrections in MAH AAC CET 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of MAH AAC CET. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

MAH AAC CET 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the MAH AAC CET admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the MAH AAC CETs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s MAH AAC CET 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When MAH AAC CET 2022 Admit Card will be available?

Ans: MAH AAC CET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the MAH AAC CET 2022 Admit Card?

Ans: MAH AAC CET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the MAH AAC CET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the MAH AAC CET admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the MAH AAC CET admit card?

Answer: The authorities shall release MAH AAC CET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of MAH AAC CET 2022?

Answer: The MAH AAC CET admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the MAH AAC CET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the MAH AAC CET exam centre.

Ques 7 : I forgot my MAH AAC CET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their MAH AAC CET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in MAH AAC CET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in MAH AAC CET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, MAH AAC CET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, MAH AAC CET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the MAH AAC CET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my MAH AAC CET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the MAH AAC CET admit card safe as the scores of MAH AAC CET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the MAH AAC CET admit card?

Answer: Applicants will be able to download the MAH AAC CET 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my MAH AAC CET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download MAH AAC CET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the MAH AAC CET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article