MAH BEd CET Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

MAH BEd CET Admit Card 2022 – organiser will release the MAH BEd CET 2022 admit card at the official website. Candidates who filled the application form can download the MAH BEd CET admit card through candidate login. Candidates first need to complete MAH BEd CET slot booking 2022 to download the admit card.

MAH BEd CET Admit card

The details required to download the MAH BEd CET admit card 2022 are registration number and password. MAH BEd CET admit card mentions candidates personal details, MAH BEd CET exam centre, exam day details and important instructions. The MAH BEd CET 2022 admit card is an important document. Applicants are not allowed to appear for the examination without the admit card. Applicants appearing for the MAH BEd CET exam must carry one valid ID proof along with the admit card. In case of any discrepancy in the MAH BEd CET admit card 2022, candidates must contact the exam conducting authority atleast one week before the commencement of the exam.

MAH BEd CET 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to MAH BEd CET Admit card in the given article.

Must Read

MAH BEd CET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus MAH BEd CET Syllabus PDF
Website officialsite

MAH BEd CET Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the MAH BEd CET exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

MAH BEd CET Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of MAH BEd CET 2022 To be notified
Release of MAH BEd CET Hall Ticket To be notified
MAH BEd CET 2022 Examination To be notified

MAH BEd CET Admit Card 2022

The authorities will release the MAH BEd CET admit card 2022 online on the official website for the third session. The MAH BEd CET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for MAH BEd CET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading MAH BEd CET hall ticket 2022:

How to download MAH BEd CET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of MAH BEd CET 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download MAH BEd CET admit card 2022:

Steps to download MAH BEd CET 2022 admit card

  1. Visit the MAH BEd CET official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on MAH BEd CET Login
  4. Click on the MAH BEd CET admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

Discrepancies in MAH BEd CET Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the MAH BEd CET admit card 2022 from the MAH BEd CET official website. Or candidates find any error in the details provided in MAH BEd CET admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the MAH BEd CET 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details provided in MAH BEd CET admit card 2022

Candidates will find the information given below in the MAH BEd CET 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • MAH BEd CET attempt
  • MAH BEd CET exam date and time
  • Name and address of MAH BEd CET 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • MAH BEd CET Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When MAH BEd CET 2022 Admit Card will be available?

Ans: MAH BEd CET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the MAH BEd CET 2022 Admit Card?

Ans: MAH BEd CET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the MAH BEd CET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the MAH BEd CET admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the MAH BEd CET admit card?

Answer: The authorities shall release MAH BEd CET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of MAH BEd CET 2022?

Answer: The MAH BEd CET admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of MAH BEd CET 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my MAH BEd CET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their MAH BEd CET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in MAH BEd CET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in MAH BEd CET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, MAH BEd CET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, MAH BEd CET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the MAH BEd CET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my MAH BEd CET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the MAH BEd CET admit card safe as the scores of MAH BEd CET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the MAH BEd CET Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their MAH BEd CET Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my MAH BEd CET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download MAH BEd CET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the MAH BEd CET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article