MAH BHMCT CET Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

MAH BHMCT CET Admit Card 2022- organiser has released the admit card of MAH BHMCT CET 2022 on admitcarddate. The MAH BHMCT CET 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser MAH BHMCT CET admit card 2022 is updated on this page. To download the MAH BHMCT CET 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

MAH BHMCT CET Admit card

MAH BHMCT CET admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the MAH BHMCT CET exam before the last date. Candidates must download their MAH BHMCT CET admit card 2022 and keep it safe.

The organiser has released MAH BHMCT CET admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their MAH BHMCT CET 2022 admit card using the direct link provided below. MAH BHMCT CET 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 MAH BHMCT CET admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

MAH BHMCT CET Admit Card 2023 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusMAH BHMCT CET Syllabus PDF
Websiteofficialsite

MAH BHMCT CET Admit Card 2022 Date

organiser will release the MAH BHMCT CET 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for MAH BHMCT CET 2022 in the given table

MAH BHMCT CET Admit Card Date

EventsMAH BHMCT CET 2022 Date
MAH BHMCT CET 2022 Admit Card Released Dateadmitcarddate
MAH BHMCT CET 2022 Exam Dateexamdate
Declaration of Resultresultdate

MAH BHMCT CET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the MAH BHMCT CET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their MAH BHMCT CET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the MAH BHMCT CET exam centres without a valid admit card of MAH BHMCT CET 2022.

How to download MAH BHMCT CET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of MAH BHMCT CET 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download MAH BHMCT CET admit card 2022:

Steps to download MAH BHMCT CET 2022 admit card

  1. Visit the MAH BHMCT CET official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on MAH BHMCT CET Login
  4. Click on the MAH BHMCT CET admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

The discrepancy in MAH BHMCT CET Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the MAH BHMCT CET admit card 2022 carefully and contact the Chairman, MAH BHMCT CET 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the MAH BHMCT CET admit card 2022.

Details provided in MAH BHMCT CET admit card 2022

Candidates will find the information given below in the MAH BHMCT CET 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • MAH BHMCT CET attempt
  • MAH BHMCT CET exam date and time
  • Name and address of MAH BHMCT CET 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • MAH BHMCT CET Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When MAH BHMCT CET 2022 Admit Card will be available?

Ans: MAH BHMCT CET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the MAH BHMCT CET 2022 Admit Card?

Ans: MAH BHMCT CET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the MAH BHMCT CET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their MAH BHMCT CET admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the MAH BHMCT CET admit card?

Answer: The authorities shall release MAH BHMCT CET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of MAH BHMCT CET 2022?

Answer: The MAH BHMCT CET admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the MAH BHMCT CET admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their MAH BHMCT CET 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my MAH BHMCT CET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their MAH BHMCT CET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in MAH BHMCT CET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in MAH BHMCT CET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, MAH BHMCT CET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, MAH BHMCT CET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the MAH BHMCT CET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my MAH BHMCT CET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the MAH BHMCT CET admit card safe as the scores of MAH BHMCT CET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the MAH BHMCT CET Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their MAH BHMCT CET Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my MAH BHMCT CET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download MAH BHMCT CET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the MAH BHMCT CET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.