MAH M Arch CET 2020 Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

MAH M Arch CET 2020 Admit Card 2022- organiser had released the MAH M Arch CET 2020 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, MAH M Arch CET 2020 admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the MAH M Arch CET 2020 hall ticket 2022 by logging into the MAH M Arch CET 2020 web portal using the application number and password.

MAH M Arch CET 2020 Admit card

Information regarding the MAH M Arch CET 2020 2022 exam centre will also be available in the MAH M Arch CET 2020 2022 admit card. To download the MAH M Arch CET 2020 admit card, candidates will need to enter their MAH M Arch CET 2020 2022 enrollment ID and password. MAH M Arch CET 2020 exam admit card 2022 is a mandatory document as no candidate will be allowed to appear for MAH M Arch CET 2020 exam without it. Read the full article to know all the important details related to the MAH M Arch CET 2020 admit card 2022.

organiser will release the MAH M Arch CET 2020 2022 admit card on the official website. The official MAH M Arch CET 2020 2022 admit card date will be announced soon. Registered candidates will be required to complete the slot booking process to download the MAH M Arch CET 2020 2022 admit card. Details such as the allotted exam date. timings, instructions to follow and more will be available on the MAH M Arch CET 2020 2022 admit card. Without the MAH M Arch CET 2020 admit card, the candidates will not be allowed to attempt the entrance examination. Read the full article to know more details about MAH M Arch CET 2020 2022 Admit Card.

Must Read

MAH M Arch CET 2020 Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus MAH M Arch CET 2020 Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of MAH M Arch CET 2020 Admit Card 2022

The concerned authorities have announced MAH M Arch CET 2020 admit card date 2022 on the official website of the organiser. MAH M Arch CET 2020 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

MAH M Arch CET 2020 2022 Admit Card Dates

Events Dates
MAH M Arch CET 2020 Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
MAH M Arch CET 2020 Exam 2022 examdate

MAH M Arch CET 2020 Admit Card 2022

The authorities will release the MAH M Arch CET 2020 admit card 2022 online on the official website for the third session. The MAH M Arch CET 2020 admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for MAH M Arch CET 2020 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading MAH M Arch CET 2020 hall ticket 2022:

How to download MAH M Arch CET 2020 Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of MAH M Arch CET 2020 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download MAH M Arch CET 2020 admit card 2022:

Steps to download MAH M Arch CET 2020 2022 admit card

  1. Visit the MAH M Arch CET 2020 official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on MAH M Arch CET 2020 Login
  4. Click on the MAH M Arch CET 2020 admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

The discrepancy in MAH M Arch CET 2020 Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the MAH M Arch CET 2020 admit card 2022 carefully and contact the Chairman, MAH M Arch CET 2020 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the MAH M Arch CET 2020 admit card 2022.

MAH M Arch CET 2020 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the MAH M Arch CET 2020 admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the MAH M Arch CET 2020s admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s MAH M Arch CET 2020 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When MAH M Arch CET 2020 2022 Admit Card will be available?

Ans: MAH M Arch CET 2020 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the MAH M Arch CET 2020 2022 Admit Card?

Ans: MAH M Arch CET 2020 admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the MAH M Arch CET 2020 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their MAH M Arch CET 2020 admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the MAH M Arch CET 2020 admit card?

Answer: The authorities shall release MAH M Arch CET 2020 admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of MAH M Arch CET 2020 2022?

Answer: The MAH M Arch CET 2020 admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of MAH M Arch CET 2020 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my MAH M Arch CET 2020 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their MAH M Arch CET 2020 application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in MAH M Arch CET 2020 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in MAH M Arch CET 2020 admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, MAH M Arch CET 2020 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, MAH M Arch CET 2020 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the MAH M Arch CET 2020 to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my MAH M Arch CET 2020 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the MAH M Arch CET 2020 admit card safe as the scores of MAH M Arch CET 2020 will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the MAH M Arch CET 2020 Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their MAH M Arch CET 2020 Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my MAH M Arch CET 2020 admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download MAH M Arch CET 2020 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the MAH M Arch CET 2020 exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article