MAH MCA CET Admit Card

MAH MCA CET Admit Card 2022- organiser had released the MAH MCA CET 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, MAH MCA CET admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the MAH MCA CET hall ticket 2022 by logging into the MAH MCA CET web portal using the application number and password.

MAH MCA CET Admit card

It must be noted that the admit card of MAH MCA CET 2022 is an important document and no candidate will be allowed to appear for the exam without a valid admit card. Candidates will also be intimated about the release of MAH MCA CET hall ticket through email/SMS. MAH MCA CET will be conducted as a computer-based exam across the country. Read the full article to know more about the MAH MCA CET admit card, important dates, steps to download admit card, exam day guidelines and much more.

organiser will release MAH MCA CET 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the MAH MCA CET admit card for their respective course in online mode. To download MAH MCA CET 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through MAH MCA CET 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the MAH MCA CET 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the MAH MCA CET 2022 admit card safely. Read the full article to know more about MAH MCA CET 2022 Admit Card.

MAH MCA CET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus MAH MCA CET Syllabus PDF
Website officialsite

MAH MCA CET Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the MAH MCA CET exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

MAH MCA CET Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of MAH MCA CET 2022 To be notified
Release of MAH MCA CET Hall Ticket To be notified
MAH MCA CET 2022 Examination To be notified

MAH MCA CET Admit Card 2022

The authorities will release the MAH MCA CET admit card 2022 online on the official website for the third session. The MAH MCA CET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for MAH MCA CET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading MAH MCA CET hall ticket 2022:

MAH MCA CET Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of MAH MCA CET 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. MAH MCA CET 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. MAH MCA CET admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in MAH MCA CET Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the MAH MCA CET admit card 2022 from the MAH MCA CET official website. Or candidates find any error in the details provided in MAH MCA CET admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the MAH MCA CET 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details Mentioned on MAH MCA CET Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in MAH MCA CET admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your MAH MCA CET admit card:

Candidate’s name Photograph and Signature
Application number Exam Center
Test date Exam center/venue address
Timings of the exam Subject Opted for Part IV of MAH MCA CET 2022
Signature and photograph of the examinee MAH MCA CET 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When MAH MCA CET 2022 Admit Card will be available?

Ans: MAH MCA CET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the MAH MCA CET 2022 Admit Card?

Ans: MAH MCA CET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download MAH MCA CET 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of MAH MCA CET. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the MAH MCA CET admit card?

Answer: The authorities shall release MAH MCA CET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of MAH MCA CET 2022?

Answer: The MAH MCA CET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the MAH MCA CET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the MAH MCA CET exam centre.

Ques 7 : I forgot my MAH MCA CET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their MAH MCA CET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in MAH MCA CET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in MAH MCA CET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, MAH MCA CET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, MAH MCA CET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the MAH MCA CET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my MAH MCA CET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the MAH MCA CET admit card safe as the scores of MAH MCA CET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for MAH MCA CET admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading MAH MCA CET admit card.

Ques 12: When will I receive my MAH MCA CET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download MAH MCA CET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the MAH MCA CET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized