MAH MHMCT CET Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

MAH MHMCT CET Admit Card 2022- organiser will release the MAH MHMCT CET admit card 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their MAH MHMCT CET admit card 2022 by logging in to the candidate portal using registration number, date of birth and mobile number.

MAH MHMCT CET Admit card

organiser released the MAH MHMCT CET admit card 2022 on admitcarddate. The MAH MHMCT CET admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the MAH MHMCT CET 2022 admit card. Note that MAH MHMCT CETs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the MAH MHMCT CET admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The MAH MHMCT CET 2022 exam date has been announced for all the sessions.

The organiser has released MAH MHMCT CET admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their MAH MHMCT CET 2022 admit card using the direct link provided below. MAH MHMCT CET 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 MAH MHMCT CET admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

Must Read

MAH MHMCT CET Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusMAH MHMCT CET Syllabus PDF
Websiteofficialsite

MAH MHMCT CET Admit Card 2022 Date

organiser will release the MAH MHMCT CET 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for MAH MHMCT CET 2022 in the given table

MAH MHMCT CET Admit Card Date

EventsMAH MHMCT CET 2022 Date
MAH MHMCT CET 2022 Admit Card Released Dateadmitcarddate
MAH MHMCT CET 2022 Exam Dateexamdate
Declaration of Resultresultdate

MAH MHMCT CET Admit Card 2022

The authorities will release the MAH MHMCT CET admit card 2022 online on the official website for the third session. The MAH MHMCT CET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for MAH MHMCT CET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading MAH MHMCT CET hall ticket 2022:

How to download MAH MHMCT CET Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the MAH MHMCT CET 2022 admit card online on its official website officialsite. The admit card of MAH MHMCT CET 2022 can be downloaded through MAH MHMCT CET 2022 login using the application number and date of birth. For MAH MHMCT CETs admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the MAH MHMCT CET 2022 admit card direct link:

Steps for MAH MHMCT CET Admit Card Download 2022

Candidates have to follow the series of steps below for MAH MHMCT CET 2022 admit card download.

  1. Visit the MAH MHMCT CET official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download MAH MHMCT CET Admit Card”
  3. In the MAH MHMCT CET login, enter the MAH MHMCT CET 2022 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download MAH MHMCT CET admit card 2022 and save.

The discrepancy in MAH MHMCT CET Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the MAH MHMCT CET admit card 2022 carefully and contact the Chairman, MAH MHMCT CET 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the MAH MHMCT CET admit card 2022.

Details provided in MAH MHMCT CET admit card 2022

Candidates will find the information given below in the MAH MHMCT CET 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • MAH MHMCT CET attempt
  • MAH MHMCT CET exam date and time
  • Name and address of MAH MHMCT CET 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • MAH MHMCT CET Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When MAH MHMCT CET 2022 Admit Card will be available?

Ans: MAH MHMCT CET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the MAH MHMCT CET 2022 Admit Card?

Ans: MAH MHMCT CET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the MAH MHMCT CET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their MAH MHMCT CET admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the MAH MHMCT CET admit card?

Answer: The authorities shall release MAH MHMCT CET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of MAH MHMCT CET 2022?

Answer: The MAH MHMCT CET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the MAH MHMCT CET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the MAH MHMCT CET exam centre.

Ques 7 : I forgot my MAH MHMCT CET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their MAH MHMCT CET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in MAH MHMCT CET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in MAH MHMCT CET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, MAH MHMCT CET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, MAH MHMCT CET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the MAH MHMCT CET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my MAH MHMCT CET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the MAH MHMCT CET admit card safe as the scores of MAH MHMCT CET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for MAH MHMCT CET admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading MAH MHMCT CET admit card.

Ques 12: When will I receive my MAH MHMCT CET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download MAH MHMCT CET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the MAH MHMCT CET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article