MAT Admit Card

MAT Admit Card 2022- organiser has released the admit card of MAT 2022 on admitcarddate. The MAT 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser MAT admit card 2022 is updated on this page. To download the MAT 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

MAT Admit card

MAT admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the MAT exam before the last date. Candidates must download their MAT admit card 2022 and keep it safe.

organiser will release MAT admit card 2022 tentatively in third week of August. MAT 2022 admit card will be available online on the MAT 2022 official website. MAT hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For MAT 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

MAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus MAT Syllabus PDF
Website officialsite

MAT Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the MAT exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

MAT Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of MAT 2022 To be notified
Release of MAT Hall Ticket To be notified
MAT 2022 Examination To be notified

MAT Admit Card 2022

The authorities will release the MAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The MAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for MAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading MAT hall ticket 2022:

MAT Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of MAT 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. MAT 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. MAT admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in MAT Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the MAT admit card 2022 from the MAT official website. Or candidates find any error in the details provided in MAT admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the MAT 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

MAT Admit Card 2022 Details

The following details will be mentioned in the MAT Admit Card 2022-

  • Name of Candidate
  • Name of Parents/Guardian
  • Date of Birth
  • Gender
  • Category
  • MAT 2022 Roll Number
  • MAT 2022 Roll Number
  • Centre Code
  • Status of Person with Disability
  • Photograph of Candidates
  • Signature of Candidates
  • Name and Address of Allotted Exam Centre
  • Date and Timing of Exam
  • Registration Status of MAT 2022
  • Signature of Chairman
  • Exam Day Guidelines

Frequently Asked Question

Ques 1: When MAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: MAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the MAT 2022 Admit Card?

Ans: MAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download MAT 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of MAT. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the MAT admit card?

Answer: The authorities shall release MAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my MAT admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your MAT Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • MAT Paper/ Code

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the MAT admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their MAT 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my MAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their MAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in MAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in MAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, MAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, MAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the MAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my MAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the MAT admit card safe as the scores of MAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for MAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading MAT admit card.

Ques 12: When will I receive my MAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download MAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the MAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized