MCAER PG CET Admit Card

MCAER PG CET Admit Card 2022 – organiser will release MCAER PG CET 2022 admit card for the third test at officialsite. The direct link to download MCAER PG CET 2022 admit card will be provided here. Candidates need their MCAER PG CET 2022 application form number and password for downloading MCAER PG CET admit card 2022.

MCAER PG CET Admit card

Candidates registered for MCAER PG CET exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of MCAER PG CET 2022. Details regarding the allotted MCAER PG CET exam centre 2022 will be available in the MCAER PG CET hall ticket 2022.

organiser has announced MCAER PG CET 2022 admit card release date. The authorities will release MCAER PG CET admit card 2022 on admitcarddate. MCAER PG CET 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of MCAER PG CET 2022 from the official website. To check MCAER PG CET admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the MCAER PG CET 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the MCAER PG CET 2022 admission process is over.

MCAER PG CET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus MCAER PG CET Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of MCAER PG CET Admit Card 2022

The concerned authorities have announced MCAER PG CET admit card date 2022 on the official website of the organiser. MCAER PG CET 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

MCAER PG CET 2022 Admit Card Dates

Events Dates
MCAER PG CET Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
MCAER PG CET Exam 2022 examdate

MCAER PG CET Admit Card 2022

The authorities will release the MCAER PG CET admit card 2022 online on the official website for the third session. The MCAER PG CET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for MCAER PG CET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading MCAER PG CET hall ticket 2022:

How to download MCAER PG CET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their MCAER PG CET 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of MCAER PG CET 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download MCAER PG CET 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. MCAER PG CET admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in MCAER PG CET Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the MCAER PG CET admit card 2022 from the MCAER PG CET official website. Or candidates find any error in the details provided in MCAER PG CET admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the MCAER PG CET 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details Mentioned in MCAER PG CET Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for MCAER PG CET exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of MCAER PG CET exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When MCAER PG CET 2022 Admit Card will be available?

Ans: MCAER PG CET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the MCAER PG CET 2022 Admit Card?

Ans: MCAER PG CET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the MCAER PG CET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their MCAER PG CET admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the MCAER PG CET admit card?

Answer: The authorities shall release MCAER PG CET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of MCAER PG CET 2022?

Answer: The MCAER PG CET admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the MCAER PG CET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the MCAER PG CET exam centre.

Ques 7 : I forgot my MCAER PG CET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their MCAER PG CET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in MCAER PG CET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in MCAER PG CET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, MCAER PG CET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, MCAER PG CET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the MCAER PG CET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my MCAER PG CET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the MCAER PG CET admit card safe as the scores of MCAER PG CET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for MCAER PG CET admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading MCAER PG CET admit card.

Ques 12: When will I receive my MCAER PG CET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download MCAER PG CET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the MCAER PG CET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.