MDUCEE Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

MDUCEE Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of MDUCEE 2022 in online mode on admitcarddate. The MDUCEE admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, MDUCEE 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the MDUCEE hall ticket 2022.

MDUCEE Admit card

organiser released the MDUCEE admit card 2022 on admitcarddate. The MDUCEE admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the MDUCEE 2022 admit card. Note that MDUCEEs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the MDUCEE admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The MDUCEE 2022 exam date has been announced for all the sessions.

organiser will release MDUCEE 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the MDUCEE admit card for their respective course in online mode. To download MDUCEE 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through MDUCEE 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the MDUCEE 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the MDUCEE 2022 admit card safely. Read the full article to know more about MDUCEE 2022 Admit Card.

Must Read

MDUCEE Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus MDUCEE Syllabus PDF
Website officialsite

MDUCEE Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the MDUCEE exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

MDUCEE Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of MDUCEE 2022 To be notified
Release of MDUCEE Hall Ticket To be notified
MDUCEE 2022 Examination To be notified

MDUCEE Admit Card 2022

The authorities will release the MDUCEE admit card 2022 online on the official website for the third session. The MDUCEE admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for MDUCEE 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading MDUCEE hall ticket 2022:

How to Download MDUCEE Admit Card 2022?

MDUCEE Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your MDUCEE Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download MDUCEE Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

Corrections in MDUCEE 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of MDUCEE. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

MDUCEE Admit Card 2022 Details

The following details will be mentioned in the MDUCEE Admit Card 2022-

  • Name of Candidate
  • Name of Parents/Guardian
  • Date of Birth
  • Gender
  • Category
  • MDUCEE 2022 Roll Number
  • MDUCEE 2022 Roll Number
  • Centre Code
  • Status of Person with Disability
  • Photograph of Candidates
  • Signature of Candidates
  • Name and Address of Allotted Exam Centre
  • Date and Timing of Exam
  • Registration Status of MDUCEE 2022
  • Signature of Chairman
  • Exam Day Guidelines

Frequently Asked Question

Ques 1: When MDUCEE 2022 Admit Card will be available?

Ans: MDUCEE 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the MDUCEE 2022 Admit Card?

Ans: MDUCEE admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the MDUCEE 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the MDUCEE admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the MDUCEE admit card?

Answer: The authorities shall release MDUCEE admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of MDUCEE 2022?

Answer: The MDUCEE admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the MDUCEE exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the MDUCEE exam centre.

Ques 7 : I forgot my MDUCEE 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their MDUCEE application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in MDUCEE 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in MDUCEE admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, MDUCEE 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, MDUCEE 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the MDUCEE to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my MDUCEE 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the MDUCEE admit card safe as the scores of MDUCEE will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the MDUCEE admit card?

Answer: Applicants will be able to download the MDUCEE 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my MDUCEE admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download MDUCEE 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the MDUCEE exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article