MET Admit Card

MET Admit Card 2022- organiser has released the admit card of MET 2022 on admitcarddate. The MET 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser MET admit card 2022 is updated on this page. To download the MET 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

MET Admit card

MET admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the MET exam before the last date. Candidates must download their MET admit card 2022 and keep it safe.

The organiser has released MET admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their MET 2022 admit card using the direct link provided below. MET 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 MET admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

MET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus MET Syllabus PDF
Website officialsite

MET Admit Card 2022 Date (Session 4)

The MET 2022 admit card date is released. The MET admit card 2022 release date and time are given below.

MET Admit Card 2022 Date

Particulars Details
MET admit card 2022 release date To be notified
Last date to download MET admit card To be notified
MET 2022 exam date examdate

MET Admit Card 2022

The authorities will release the MET admit card 2022 online on the official website for the third session. The MET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for MET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading MET hall ticket 2022:

How to download MET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of MET 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download MET admit card 2022:

Steps to download MET 2022 admit card

  1. Visit the MET official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on MET Login
  4. Click on the MET admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

Corrections in MET 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of MET. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details provided in MET admit card 2022

Candidates will find the information given below in the MET 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • MET attempt
  • MET exam date and time
  • Name and address of MET 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • MET Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When MET 2022 Admit Card will be available?

Ans: MET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the MET 2022 Admit Card?

Ans: MET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download MET 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of MET. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the MET admit card?

Answer: The authorities shall release MET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my MET admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your MET Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • MET Paper/ Code

Ques 6: What do I need to carry to the MET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the MET exam centre.

Ques 7 : I forgot my MET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their MET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in MET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in MET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, MET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, MET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the MET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my MET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the MET admit card safe as the scores of MET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the MET Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their MET Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my MET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download MET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the MET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized