MGU CAT Admit Card

MGU CAT Admit Card 2022- organiser will release the MGU CAT admit card 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their MGU CAT admit card 2022 by logging in to the candidate portal using registration number, date of birth and mobile number.

MGU CAT Admit card

Candidates registered for MGU CAT exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of MGU CAT 2022. Details regarding the allotted MGU CAT exam centre 2022 will be available in the MGU CAT hall ticket 2022.

MGU CAT 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to MGU CAT Admit card in the given article.

MGU CAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus MGU CAT Syllabus PDF
Website officialsite

MGU CAT Admit Card 2022 Date

organiser will release the MGU CAT 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for MGU CAT 2022 in the given table

MGU CAT Admit Card Date

Events MGU CAT 2022 Date
MGU CAT 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
MGU CAT 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

MGU CAT Admit Card 2022

The authorities will release the MGU CAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The MGU CAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for MGU CAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading MGU CAT hall ticket 2022:

How to Download MGU CAT Admit Card 2022?

MGU CAT Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your MGU CAT Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download MGU CAT Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

The discrepancy in MGU CAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the MGU CAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, MGU CAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the MGU CAT admit card 2022.

MGU CAT Admit Card 2022 Details

The following details will be mentioned in the MGU CAT Admit Card 2022-

  • Name of Candidate
  • Name of Parents/Guardian
  • Date of Birth
  • Gender
  • Category
  • MGU CAT 2022 Roll Number
  • MGU CAT 2022 Roll Number
  • Centre Code
  • Status of Person with Disability
  • Photograph of Candidates
  • Signature of Candidates
  • Name and Address of Allotted Exam Centre
  • Date and Timing of Exam
  • Registration Status of MGU CAT 2022
  • Signature of Chairman
  • Exam Day Guidelines

Frequently Asked Question

Ques 1: When MGU CAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: MGU CAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the MGU CAT 2022 Admit Card?

Ans: MGU CAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the MGU CAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the MGU CAT admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the MGU CAT admit card?

Answer: The authorities shall release MGU CAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of MGU CAT 2022?

Answer: The MGU CAT admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the MGU CAT exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the MGU CAT exam centre.

Ques 7 : I forgot my MGU CAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their MGU CAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in MGU CAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in MGU CAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, MGU CAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, MGU CAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the MGU CAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my MGU CAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the MGU CAT admit card safe as the scores of MGU CAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for MGU CAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading MGU CAT admit card.

Ques 12: When will I receive my MGU CAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download MGU CAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the MGU CAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized