MH CET LAW Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

MH CET LAW Admit Card 2022 – organiser will release the MH CET LAW admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for MH CET LAW 2022 will be able to download their admit card from the official website.

MH CET LAW Admit card

Candidates will need their registration number and security code for MH CET LAW admit card 2022 download. Candidates will find important details like MH CET LAW exam date and time, exam centre address, etc. in MH CET LAW admit card 2022. For more details on MH CET LAW admit card 2022, check the complete article below.

organiser will release MH CET LAW 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the MH CET LAW admit card for their respective course in online mode. To download MH CET LAW 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through MH CET LAW 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the MH CET LAW 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the MH CET LAW 2022 admit card safely. Read the full article to know more about MH CET LAW 2022 Admit Card.

Must Read

MH CET LAW Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusMH CET LAW Syllabus PDF
Websiteofficialsite

Important Dates of MH CET LAW Admit Card 2022

The concerned authorities have announced MH CET LAW admit card date 2022 on the official website of the organiser. MH CET LAW 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

MH CET LAW 2022 Admit Card Dates

EventsDates
MH CET LAW Application Processapplicationstart to applicationlast
Application correction datesAugust 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022admitcarddate
MH CET LAW Exam 2022examdate

MH CET LAW Admit Card 2022

Candidates will be able to download the MH CET LAW admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their MH CET LAW 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the MH CET LAW exam centres without a valid admit card of MH CET LAW 2022.

How to Download MH CET LAW Admit Card 2022?

MH CET LAW Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your MH CET LAW Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download MH CET LAW Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

Corrections in MH CET LAW 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of MH CET LAW. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

MH CET LAW 2022 Admit Card – Details mentioned

The MH CET LAW admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • MH CET LAW 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of MH CET LAW organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When MH CET LAW 2022 Admit Card will be available?

Ans: MH CET LAW 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the MH CET LAW 2022 Admit Card?

Ans: MH CET LAW admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the MH CET LAW 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their MH CET LAW admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the MH CET LAW admit card?

Answer: The authorities shall release MH CET LAW admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of MH CET LAW 2022?

Answer: The MH CET LAW admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of MH CET LAW 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my MH CET LAW 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their MH CET LAW application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in MH CET LAW 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in MH CET LAW admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, MH CET LAW 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, MH CET LAW 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the MH CET LAW to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my MH CET LAW 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the MH CET LAW admit card safe as the scores of MH CET LAW will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for MH CET LAW admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading MH CET LAW admit card.

Ques 12: When will I receive my MH CET LAW admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download MH CET LAW 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the MH CET LAW exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article