MHT CET Admit Card

MHT CET Admit Card 2022- organiser had released the MHT CET 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, MHT CET admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the MHT CET hall ticket 2022 by logging into the MHT CET web portal using the application number and password.

MHT CET Admit card

The details required to download the MHT CET admit card 2022 are registration number and password. MHT CET admit card mentions candidates personal details, MHT CET exam centre, exam day details and important instructions. The MHT CET 2022 admit card is an important document. Applicants are not allowed to appear for the examination without the admit card. Applicants appearing for the MHT CET exam must carry one valid ID proof along with the admit card. In case of any discrepancy in the MHT CET admit card 2022, candidates must contact the exam conducting authority atleast one week before the commencement of the exam.

The organiser has released MHT CET admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their MHT CET 2022 admit card using the direct link provided below. MHT CET 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 MHT CET admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

MHT CET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus MHT CET Syllabus PDF
Website officialsite

MHT CET Admit Card 2022 Date (Session 4)

The MHT CET 2022 admit card date is released. The MHT CET admit card 2022 release date and time are given below.

MHT CET Admit Card 2022 Date

Particulars Details
MHT CET admit card 2022 release date To be notified
Last date to download MHT CET admit card To be notified
MHT CET 2022 exam date examdate

MHT CET Admit Card 2022

The authorities will release the MHT CET admit card 2022 online on the official website for the third session. The MHT CET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for MHT CET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading MHT CET hall ticket 2022:

MHT CET Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of MHT CET 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. MHT CET 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. MHT CET admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in MHT CET Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their MHT CET admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in MHT CET admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in MHT CET admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

Details Mentioned in MHT CET Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for MHT CET exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of MHT CET exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When MHT CET 2022 Admit Card will be available?

Ans: MHT CET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the MHT CET 2022 Admit Card?

Ans: MHT CET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download MHT CET admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit MHT CET official website at officialsite and login using their application number and password to download MHT CET hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the MHT CET admit card?

Answer: The authorities shall release MHT CET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of MHT CET 2022?

Answer: The MHT CET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of MHT CET 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my MHT CET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their MHT CET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in MHT CET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in MHT CET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, MHT CET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, MHT CET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the MHT CET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my MHT CET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the MHT CET admit card safe as the scores of MHT CET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for MHT CET admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading MHT CET admit card.

Ques 12: When will I receive my MHT CET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download MHT CET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the MHT CET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.