NCHMCT JEE Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

NCHMCT JEE Admit Card 2022 – organiser will release the NCHMCT JEE admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for NCHMCT JEE 2022 will be able to download their admit card from the official website.

NCHMCT JEE Admit card

The details required to download the NCHMCT JEE admit card 2022 are registration number and password. NCHMCT JEE admit card mentions candidates personal details, NCHMCT JEE exam centre, exam day details and important instructions. The NCHMCT JEE 2022 admit card is an important document. Applicants are not allowed to appear for the examination without the admit card. Applicants appearing for the NCHMCT JEE exam must carry one valid ID proof along with the admit card. In case of any discrepancy in the NCHMCT JEE admit card 2022, candidates must contact the exam conducting authority atleast one week before the commencement of the exam.

organiser will release the NCHMCT JEE 2022 admit card on the official website. The official NCHMCT JEE 2022 admit card date will be announced soon. Registered candidates will be required to complete the slot booking process to download the NCHMCT JEE 2022 admit card. Details such as the allotted exam date. timings, instructions to follow and more will be available on the NCHMCT JEE 2022 admit card. Without the NCHMCT JEE admit card, the candidates will not be allowed to attempt the entrance examination. Read the full article to know more details about NCHMCT JEE 2022 Admit Card.

Must Read

NCHMCT JEE Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus NCHMCT JEE Syllabus PDF
Website officialsite

NCHMCT JEE Admit Card 2022 Date (Session 4)

The NCHMCT JEE 2022 admit card date is released. The NCHMCT JEE admit card 2022 release date and time are given below.

NCHMCT JEE Admit Card 2022 Date

Particulars Details
NCHMCT JEE admit card 2022 release date To be notified
Last date to download NCHMCT JEE admit card To be notified
NCHMCT JEE 2022 exam date examdate

NCHMCT JEE Admit Card 2022

Candidates will be able to download the NCHMCT JEE admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their NCHMCT JEE 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the NCHMCT JEE exam centres without a valid admit card of NCHMCT JEE 2022.

NCHMCT JEE Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of NCHMCT JEE 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. NCHMCT JEE 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. NCHMCT JEE admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

Corrections in NCHMCT JEE 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of NCHMCT JEE. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

NCHMCT JEE Admit Card 2022 Details

The following details will be mentioned in the NCHMCT JEE Admit Card 2022-

  • Name of Candidate
  • Name of Parents/Guardian
  • Date of Birth
  • Gender
  • Category
  • NCHMCT JEE 2022 Roll Number
  • NCHMCT JEE 2022 Roll Number
  • Centre Code
  • Status of Person with Disability
  • Photograph of Candidates
  • Signature of Candidates
  • Name and Address of Allotted Exam Centre
  • Date and Timing of Exam
  • Registration Status of NCHMCT JEE 2022
  • Signature of Chairman
  • Exam Day Guidelines

Frequently Asked Question

Ques 1: When NCHMCT JEE 2022 Admit Card will be available?

Ans: NCHMCT JEE 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the NCHMCT JEE 2022 Admit Card?

Ans: NCHMCT JEE admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download NCHMCT JEE 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of NCHMCT JEE. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the NCHMCT JEE admit card?

Answer: The authorities shall release NCHMCT JEE admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of NCHMCT JEE 2022?

Answer: The NCHMCT JEE admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of NCHMCT JEE 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my NCHMCT JEE 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their NCHMCT JEE application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in NCHMCT JEE 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in NCHMCT JEE admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, NCHMCT JEE 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, NCHMCT JEE 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the NCHMCT JEE to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my NCHMCT JEE 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the NCHMCT JEE admit card safe as the scores of NCHMCT JEE will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for NCHMCT JEE admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading NCHMCT JEE admit card.

Ques 12: When will I receive my NCHMCT JEE admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download NCHMCT JEE 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the NCHMCT JEE exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article