NEET SS Admit Card

NEET SS Admit Card 2022- organiser has released the admit card of NEET SS 2022 on admitcarddate. The NEET SS 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser NEET SS admit card 2022 is updated on this page. To download the NEET SS 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

NEET SS Admit card

NEET SS admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the NEET SS exam before the last date. Candidates must download their NEET SS admit card 2022 and keep it safe.

organiser will release NEET SS 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the NEET SS admit card for their respective course in online mode. To download NEET SS 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through NEET SS 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the NEET SS 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the NEET SS 2022 admit card safely. Read the full article to know more about NEET SS 2022 Admit Card.

NEET SS Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus NEET SS Syllabus PDF
Website officialsite

NEET SS Admit Card 2022 Date

organiser will release the NEET SS 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for NEET SS 2022 in the given table

NEET SS Admit Card Date

Events NEET SS 2022 Date
NEET SS 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
NEET SS 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

NEET SS Admit Card 2022

The authorities will release the NEET SS admit card 2022 online on the official website for the third session. The NEET SS admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for NEET SS 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading NEET SS hall ticket 2022:

How to download the NEET SS admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to NEET SS login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter NEET SS 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘NEET SS admit card’, click on it
  5. NEET SS 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

Corrections in NEET SS 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of NEET SS. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

NEET SS 2022 Admit Card – Details mentioned

The NEET SS admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • NEET SS 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of NEET SS organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When NEET SS 2022 Admit Card will be available?

Ans: NEET SS 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the NEET SS 2022 Admit Card?

Ans: NEET SS admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download NEET SS 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of NEET SS. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the NEET SS admit card?

Answer: The authorities shall release NEET SS admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my NEET SS admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your NEET SS Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • NEET SS Paper/ Code

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of NEET SS 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my NEET SS 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their NEET SS application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in NEET SS 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in NEET SS admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, NEET SS 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, NEET SS 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the NEET SS to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my NEET SS 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the NEET SS admit card safe as the scores of NEET SS will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the NEET SS Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their NEET SS Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my NEET SS admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download NEET SS 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the NEET SS exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized