NMAT Admit Card

NMAT Admit Card 2022 – organiser will release NMAT 2022 admit card for the third test at officialsite. The direct link to download NMAT 2022 admit card will be provided here. Candidates need their NMAT 2022 application form number and password for downloading NMAT admit card 2022.

NMAT Admit card

Candidates registered for NMAT exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of NMAT 2022. Details regarding the allotted NMAT exam centre 2022 will be available in the NMAT hall ticket 2022.

organiser will release NMAT admit card 2022 tentatively in third week of August. NMAT 2022 admit card will be available online on the NMAT 2022 official website. NMAT hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For NMAT 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

NMAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus NMAT Syllabus PDF
Website officialsite

NMAT Admit Card 2022 Date (Session 4)

The NMAT 2022 admit card date is released. The NMAT admit card 2022 release date and time are given below.

NMAT Admit Card 2022 Date

Particulars Details
NMAT admit card 2022 release date To be notified
Last date to download NMAT admit card To be notified
NMAT 2022 exam date examdate

NMAT Admit Card 2022

The authorities will release the NMAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The NMAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for NMAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading NMAT hall ticket 2022:

How to download NMAT Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their NMAT 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of NMAT 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download NMAT 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. NMAT admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

The discrepancy in NMAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the NMAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, NMAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the NMAT admit card 2022.

Details Mentioned in NMAT Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for NMAT exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of NMAT exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When NMAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: NMAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the NMAT 2022 Admit Card?

Ans: NMAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download NMAT 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of NMAT. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the NMAT admit card?

Answer: The authorities shall release NMAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of NMAT 2022?

Answer: The NMAT admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the NMAT admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their NMAT 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my NMAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their NMAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in NMAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in NMAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, NMAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, NMAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the NMAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my NMAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the NMAT admit card safe as the scores of NMAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for NMAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading NMAT admit card.

Ques 12: When will I receive my NMAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download NMAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the NMAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized