NPAT Admit Card

NPAT Admit Card 2022 – organiser will release the NPAT 2022 admit card at the official website. Candidates who filled the application form can download the NPAT admit card through candidate login. Candidates first need to complete NPAT slot booking 2022 to download the admit card.

NPAT Admit card

Candidates registered for NPAT exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of NPAT 2022. Details regarding the allotted NPAT exam centre 2022 will be available in the NPAT hall ticket 2022.

organiser will release NPAT admit card 2022 tentatively in third week of August. NPAT 2022 admit card will be available online on the NPAT 2022 official website. NPAT hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For NPAT 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

NPAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus NPAT Syllabus PDF
Website officialsite

NPAT Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the NPAT exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

NPAT Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of NPAT 2022 To be notified
Release of NPAT Hall Ticket To be notified
NPAT 2022 Examination To be notified

NPAT Admit Card 2022

Candidates will be able to download the NPAT admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their NPAT 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the NPAT exam centres without a valid admit card of NPAT 2022.

How to download the NPAT admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to NPAT login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter NPAT 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘NPAT admit card’, click on it
  5. NPAT 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

Discrepancies in NPAT Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their NPAT admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in NPAT admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in NPAT admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

Details Mentioned in NPAT Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for NPAT exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of NPAT exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When NPAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: NPAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the NPAT 2022 Admit Card?

Ans: NPAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the NPAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their NPAT admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the NPAT admit card?

Answer: The authorities shall release NPAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my NPAT admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your NPAT Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • NPAT Paper/ Code

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of NPAT 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my NPAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their NPAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in NPAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in NPAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, NPAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, NPAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the NPAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my NPAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the NPAT admit card safe as the scores of NPAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the NPAT Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their NPAT Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my NPAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download NPAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the NPAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized