OJEE Admit Card

OJEE Admit Card 2022- organiser will release the OJEE admit card 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their OJEE admit card 2022 by logging in to the candidate portal using registration number, date of birth and mobile number.

OJEE Admit card

organiser released the OJEE admit card 2022 on admitcarddate. The OJEE admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the OJEE 2022 admit card. Note that OJEEs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the OJEE admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The OJEE 2022 exam date has been announced for all the sessions.

organiser will release the OJEE 2022 admit card on the official website. The official OJEE 2022 admit card date will be announced soon. Registered candidates will be required to complete the slot booking process to download the OJEE 2022 admit card. Details such as the allotted exam date. timings, instructions to follow and more will be available on the OJEE 2022 admit card. Without the OJEE admit card, the candidates will not be allowed to attempt the entrance examination. Read the full article to know more details about OJEE 2022 Admit Card.

OJEE Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus OJEE Syllabus PDF
Website officialsite

OJEE Admit Card 2022 Date

organiser will release the OJEE 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for OJEE 2022 in the given table

OJEE Admit Card Date

Events OJEE 2022 Date
OJEE 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
OJEE 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

OJEE Admit Card 2022

Candidates will be able to download the OJEE admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their OJEE 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the OJEE exam centres without a valid admit card of OJEE 2022.

How to download OJEE Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the OJEE 2022 admit card online on its official website officialsite. The admit card of OJEE 2022 can be downloaded through OJEE 2022 login using the application number and date of birth. For OJEEs admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the OJEE 2022 admit card direct link:

Steps for OJEE Admit Card Download 2022

Candidates have to follow the series of steps below for OJEE 2022 admit card download.

  1. Visit the OJEE official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download OJEE Admit Card”
  3. In the OJEE login, enter the OJEE 2022 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download OJEE admit card 2022 and save.

Discrepancies in OJEE Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their OJEE admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in OJEE admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in OJEE admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

Details provided in OJEE admit card 2022

Candidates will find the information given below in the OJEE 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • OJEE attempt
  • OJEE exam date and time
  • Name and address of OJEE 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • OJEE Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When OJEE 2022 Admit Card will be available?

Ans: OJEE 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the OJEE 2022 Admit Card?

Ans: OJEE admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download OJEE 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of OJEE. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the OJEE admit card?

Answer: The authorities shall release OJEE admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my OJEE admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your OJEE Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • OJEE Paper/ Code

Ques 6: What do I need to carry to the OJEE exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the OJEE exam centre.

Ques 7 : I forgot my OJEE 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their OJEE application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in OJEE 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in OJEE admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, OJEE 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, OJEE 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the OJEE to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my OJEE 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the OJEE admit card safe as the scores of OJEE will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the OJEE Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their OJEE Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my OJEE admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download OJEE 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the OJEE exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized