OUCET Admit Card

OUCET Admit Card 2022- organiser will release the admit card of OUCET 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their OUCET admit card 2022 by logging into the candidate portal using their User Id and password. OUCET admit card will provide the details of the exam date, time and exam centre venue along with the basic details of the candidates.

OUCET Admit card

It must be noted that the admit card of OUCET 2022 is an important document and no candidate will be allowed to appear for the exam without a valid admit card. Candidates will also be intimated about the release of OUCET hall ticket through email/SMS. OUCET will be conducted as a computer-based exam across the country. Read the full article to know more about the OUCET admit card, important dates, steps to download admit card, exam day guidelines and much more.

organiser will release OUCET 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the OUCET admit card for their respective course in online mode. To download OUCET 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through OUCET 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the OUCET 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the OUCET 2022 admit card safely. Read the full article to know more about OUCET 2022 Admit Card.

OUCET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus OUCET Syllabus PDF
Website officialsite

OUCET Admit Card 2022 Date (Session 4)

The OUCET 2022 admit card date is released. The OUCET admit card 2022 release date and time are given below.

OUCET Admit Card 2022 Date

Particulars Details
OUCET admit card 2022 release date To be notified
Last date to download OUCET admit card To be notified
OUCET 2022 exam date examdate

OUCET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the OUCET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their OUCET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the OUCET exam centres without a valid admit card of OUCET 2022.

How to download the OUCET admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to OUCET login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter OUCET 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘OUCET admit card’, click on it
  5. OUCET 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

The discrepancy in OUCET Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the OUCET admit card 2022 carefully and contact the Chairman, OUCET 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the OUCET admit card 2022.

Details Mentioned in OUCET Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for OUCET exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of OUCET exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When OUCET 2022 Admit Card will be available?

Ans: OUCET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the OUCET 2022 Admit Card?

Ans: OUCET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download OUCET admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit OUCET official website at officialsite and login using their application number and password to download OUCET hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the OUCET admit card?

Answer: The authorities shall release OUCET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of OUCET 2022?

Answer: The OUCET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of OUCET 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my OUCET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their OUCET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in OUCET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in OUCET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, OUCET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, OUCET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the OUCET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my OUCET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the OUCET admit card safe as the scores of OUCET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the OUCET Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their OUCET Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my OUCET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download OUCET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the OUCET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized