PU CET Admit Card

PU CET Admit Card 2022 – organiser will release the PU CET 2022 admit card at the official website. Candidates who filled the application form can download the PU CET admit card through candidate login. Candidates first need to complete PU CET slot booking 2022 to download the admit card.

PU CET Admit card

PU CET admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the PU CET exam before the last date. Candidates must download their PU CET admit card 2022 and keep it safe.

The organiser has released PU CET admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their PU CET 2022 admit card using the direct link provided below. PU CET 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 PU CET admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

PU CET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus PU CET Syllabus PDF
Website officialsite

PU CET Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the PU CET exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

PU CET Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of PU CET 2022 To be notified
Release of PU CET Hall Ticket To be notified
PU CET 2022 Examination To be notified

PU CET Admit Card 2022

The authorities will release the PU CET admit card 2022 online on the official website for the third session. The PU CET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for PU CET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading PU CET hall ticket 2022:

How to download PU CET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of PU CET 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download PU CET admit card 2022:

Steps to download PU CET 2022 admit card

  1. Visit the PU CET official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on PU CET Login
  4. Click on the PU CET admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

The discrepancy in PU CET Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the PU CET admit card 2022 carefully and contact the Chairman, PU CET 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the PU CET admit card 2022.

Details Mentioned in PU CET Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for PU CET exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of PU CET exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When PU CET 2022 Admit Card will be available?

Ans: PU CET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the PU CET 2022 Admit Card?

Ans: PU CET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download PU CET admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit PU CET official website at officialsite and login using their application number and password to download PU CET hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the PU CET admit card?

Answer: The authorities shall release PU CET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my PU CET admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your PU CET Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • PU CET Paper/ Code

Ques 6: What do I need to carry to the PU CET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the PU CET exam centre.

Ques 7 : I forgot my PU CET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their PU CET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in PU CET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in PU CET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, PU CET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, PU CET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the PU CET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my PU CET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the PU CET admit card safe as the scores of PU CET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the PU CET admit card?

Answer: Applicants will be able to download the PU CET 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my PU CET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download PU CET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the PU CET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized